-31%

Art Ishtar Mörkgrå Wiltonmatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-542-00
1 099,00 kr Regular Price 1 599,00 kr
Lagervara

20% EXTRA REA på ALLT. Kod: SALE20 "gäller ej på super deals"

40% EXTRA REA  på kategorin outlet. Kod: OUTLET

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Förvandla ditt hem till en oas av elegans och lyx med vår extraordinära wiltonmatta i mörk marmordesign - en perfekt kombination av stil och raffinerad skönhet. Denna exklusiva matta är inte bara visuellt tilltalande utan även OEKO-TEX certifierad för att säkerställa överlägsen kvalitet och en hälsosam inomhusmiljö. Med sin sofistikerade stil och enastående marmormönster i mörkgrått blir den genast en imponerande inredningsdetalj i ditt hem.

Marmordesignen på denna wiltonmatta är konstfullt framtagen för att efterlikna den naturliga skönheten hos äkta marmor. Den mörka nyansen av grått ger en subtil elegans och skapar en stämningsfull atmosfär i ditt rum. Varje detalj är noga utformad för att skapa en snygg och modern stil som passar perfekt in i alla inredningskoncept.

Denna matta är inte bara en fröjd för ögat utan också otroligt praktisk. Den är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet, vilket gör den enkel att rengöra och underhålla. Smuts och spill av alla slag kan enkelt avlägsnas med hjälp av en dammsugare eller en fuktig trasa, vilket gör den till en funktionell och hållbar lösning för ditt hem.

Vår wiltonmatta i mörk marmordesign och mörkgrå färg är mer än bara en matta - den är en imponerande inredningsdetalj som ger ditt hem den extra touchen av elegans och lyx. Oavsett om du placerar den i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen kommer den omedelbart att bli ett samtalsämne och skapa en stilfull atmosfär.

Med sin OEKO-TEX certifiering kan du vara trygg i att denna matta är tillverkad med miljön och din hälsa i åtanke. Ge ditt hem den eleganta touchen av lyx och stil med vår wiltonmatta i mörk marmordesign. Beställ idag och förvandla ditt rum till en modern och sofistikerad oas som imponerar på alla besökare.

Specifikationer
Färg Silver
Typ Wiltonmatta
Material Polyester & Polypropylen
Tjocklek ≈ 11 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Art Ishtar Mörkgrå Wiltonmatta