Super Deal
-41%

Brolly Eli Kräm Ryamatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-277-00
1 899,00 kr Regular Price 3 199,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Skapa en fridfull och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår exklusiva krämfärgade matta. Med sitt unika zen-inspirerande mönster, som liknar en pyramid sedd från ovan, ger den en touch av mystik och stil till ditt rum.

Vår matta är inte bara en visuell njutning, den är också OEKO-TEX certifierad för att garantera att den uppfyller stränga miljö- och hälsostandarder. Du kan vara trygg i att den är tillverkad av högkvalitativa och hållbara material som är skonsamma mot både dig och naturen.

Förutom sin eleganta design är vår krämfärgade matta också enkel att rengöra och underhålla. Tack vare sin tåliga konstruktion kan du enkelt ta bort smuts och fläckar genom att använda en dammsugare eller en fuktig trasa. Det gör den till en praktisk lösning för alla hemmiljöer.

Mönstret på mattan är inspirerat av zen-filosofin och ger en känsla av balans och harmoni i ditt rum. Den unika pyramidformen sedd från ovan ger en intressant visuell effekt och blir en samtalspunkt för dina gäster.

Vår krämfärgade matta med zen-inspirerande mönster och pyramidliknande design är en perfekt inredningsdetalj för att skapa en harmonisk och modern atmosfär. Oavsett om den placeras i vardagsrummet, sovrummet eller i ett annat utrymme, kommer den att förvandla rummet till en fridfull oas.

Skapa en harmonisk och modern inredning med vår krämfärgade matta med zen-inspirerande mönster. Dess OEKO-TEX certifiering garanterar kvalitet och hållbarhet, medan dess enkla rengöring gör den bekväm och användarvänlig. Beställ din matta idag och låt den bli det perfekta tillskottet för att skapa en balanserad och stilfull atmosfär i ditt hem.

Specifikationer
Färg Kräm
Typ Ryamatta
Material Polypropylen
Tjocklek ≈ 7 mm & ≈ 20 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Brolly Eli Kräm Ryamatta