Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Badrumsmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

15 artiklar

Badrumsmattor gör ditt badrum bekvämare, varmare och mysigare. Inred ditt badrum med en eller flera badrumsmatta som passar resterande inredning. Harmoni, avslappning och så mycket mer ingår i... Läs mer

 1. -28%
 2. -50%
 3. -50%
 4. -28%
 5. -50%
 6. -34%
 7. -50%
 8. -35%
 9. -35%
 10. -50%
 11. -35%
 12. -50%
 13. -35%
 14. -50%
 15. -28%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

15 artiklar

Badrumsmatta

En badrumsmatta är en matta som används i badrum, toalett & tvättrum för att hålla det torrt och fint. Vanligtvis placeras den framför badrumsdörren i badrummet för att hindra vatten att komma ut. Badrumsmattor är tillverkade i tålig & slitstark material för att klara av tuffa miljöer, specifikt det fuktiga och våta miljön i badrum. En bra badrumsmatta fyller tre viktiga funktioner vilket är: 1. Att hålla det torrt i badrummet & hindra vatten från att följa med ut till resterande rum, 2. Att värma golv & fötter, 3. Att skapa en bekväm och fin miljö.

Här hos oss på semattor.se hittar du ett brett urval av badrumsmattor som gör badrummet mer bekvämt, snyggt & harmoniskt. Välj en toalettmatta som passar ditt badrum och inredningsstil för att skapa en bekväm miljö. Vi hjälper dig att hitta din perfekta badrumsmatta!

 

Badrumsmattor i olika storlekar, stilar & färger

Badrumsmattor finns i flera olika storlekar, designer och färger, vilket innebär att du behöver hitta den perfekta badrumsmattan för ditt badrum. Det finns flera faktorer att tänka på, men vanligtvis bör du utgå ifrån din inredningsstil, badrummets storlek och färgschemat inom din inredning. Stora badrum behöver oftast stora mattor, medan små badrum behöver små mattor. Rund matta är en populär form på badrumsmattor i moderna badrum. Formen kombinerat med färgerna blå, beige, vit eller grå skapar designfyllda badrumsmattor som utstrålar en harmonisk känsla. Välj badrumsmatta utifrån din smak och preferens för att skapa en miljö som passar dig och din inredningsstil!

 

Matta i badrum skapar en bekväm miljö

Med en snygg matta i badrum skapas en visuell tilltalande inredning som även håller golv torra och fötter varma. Vi på semattor.se tror på billiga badrumsmattor och billiga mattor i bra kvalité som tillåter alla att experimentera med sin inredning i badrum, toalett och tvättrum. Genom att köpa en billig badrumsmatta kan du titt som tätt byta ut den för att testa ny inredning hemma. När du väl har experimenterat med inredning och badrumsmatta kommer du tillslut hitta din personliga inredningsstil. Vi erbjuder billiga badrumsmattor som skapar en mjuk och bekväm nävaro i ditt badrum. Inredning ska vara roligt och spännande. Hoppas du hittar en badrumsmatta som du gillar!