Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Badrumsmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

15 artiklar

 1. -28%
 2. -28%
 3. -50%
 4. -50%
 5. -50%
 6. Ny-35%
 7. -35%
 8. -50%
 9. -35%
 10. Ny-35%
 11. -50%
 12. -50%
 13. -35%
 14. -28%
 15. -50%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

15 artiklar

Badrumsmatta

En badrumsmatta placeras vanligtvis i toalettens, tvättrummets eller badrummets ingång för att absorbera vatten vid in- och utpassering. Badrumsmatta håller golvet torrt och rent samtidigt som en vacker miljö skapas i badrum, toalett och tvättrum. Ett effektivt, funktionellt och bekvämt sätt att inreda badrum på är genom en snygg badrumsmatta.

Vid större badrum finns det fler alternativ för mattans placering. Badrumsmattor i mitten av badrummet eller parallellt bredvid ett badkar är typiska inredningsstilar som ger en harmonisk känsla. Beroende på vad du vill skapa för känsla finns det mattor i diverse storlek, färg, material och design. Här hittar du alla möjliga olika badrumsmattor.

 

Hitta mattor för badrum i olika färger

Mattor i badrum i olika färger ökar tillvaron i rummet. Den rätta badrumsmattan ger ett nytt perspektiv i toaletten. Ett perspektiv som kan visa sig innebära att rummet blir din nya favoritplats. SE Mattors badrumsmattor finns i flera olika färger, motiv och storlekar. Allt från badrumsmattor med färgglada mönster till enkelfärgade varianter som är omönstrade hittar du här. SE Mattor erbjuder toalettmattor i färgerna beige, blå, grön, ljusgrå, mörkgrå, svart och vit:

 

Badrumsmattor som förebygger halkrisk

Badrumsmattor ska vara bekväm, snygg och förebygga halka. En matta i toaletten bör ha en halkfri gummibaksida eller latexbaksida som gör att mattan inte glider iväg enkelt och istället sitter den stadigt på golvet. Materialet på en matta i toalett kan variera mellan polyester, bomull och polypropen. Vidare kan en bra matta fylla funktionen som bra ljuddämpare, vilket kan uppskattas i hushåll med småbarn full av energi. Hos semattor.se hittar du billiga mattor och badrumsmattor som säkerligen värmer och skyddar dig i badrummet.