Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Altan- & Balkongmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

16 artiklar

 1. -20%
 2. -19%
 3. -20%
 4. -23%
 5. -26%
 6. -23%
 7. -9%
 8. -27%
 9. -9%
 10. -20%
 11. -23%
 12. Ny-30%
 13. -24%
 14. -20%
 15. -20%
 16. -26%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

16 artiklar

Altan- & Balkongmatta som mjukar upp uteplatsen

Altan- och balkongmatta är menat för altanen och balkongen som är klassade som uteplatser. Syftet med altanmattor och balkongmattor är att mjuka upp hårt underlag och samtidigt inreda uteplatsen likt en utomhusmatta. Altan och balkong är en social plats där människor samlas för att njuta av den friska luften och vackra vädret samtidigt som allt som behövs inomhus finns nära till hands. Genom mattor till altan och balkong så följer hemmets inredning med ut till uterummet.

 

Altanmatta för altan, terrass och veranda

Altanmatta används oftast i uteplatser som altan, terrass och veranda för att skapa en mjuk och mysig miljö för sällskap och kvalitetstid. En altanmatta placeras vanligtvis under matbordet på altanen, för att skydda fötterna från altanens stickor. Större altanmattor är populära för att täcka en stor yta och därmed bidra till en mysigare uteplats. En stor matta i altanen eller altanmattor under matbord är vanliga platser där bekvämlighet behövs.

Balkongmatta som gör din balkong bekväm

Balkongmatta används oftast i balkonger av olika slag. En balkongmatta placeras vanligtvis i balkongens centrum beroende på uteplatsens storlek och därför är det viktigt att leta efter balkongmattor som faller dig i smaken. En liten balkong kan använda en heltäckande balkongmatta medan en stor balkong kan inredas med en matta som täcker specifika ytor. Inred din balkong utifrån dess storlek och beroende på vilka balkongmattor du gillar.