Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Dörrmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

19 artiklar

Dörrmattor välkomnar besökande gäster in till ditt hem och just därför behövs en matta som ger det bästa första intrycket möjligt. Här hittar du ett stort urval av flera... Läs mer

 1. -27%
 2. -30%
 3. -27%
 4. -42%
 5. -24%
 6. -24%
 7. -26%
 8. -27%
 9. -24%
 10. -38%
 11. -24%
 12. -45%
 13. -22%
 14. -38%
 15. -45%
 16. -65%
 17. -26%
 18. -41%
 19. -24%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

19 artiklar

Dörrmattor som lyser upp din entré

Dörrmattor lyser upp din entré och välkomnar gäster in till värmen. Något som är både praktiskt och behändigt att ha placerat innanför dörren är en dörrmatta som samlar in smuts, lera och grus som dras in när du kliver in genom ytterdörren. Matta framför ytterdörren förhindrar att smuts och grus sprids ut på hallgolvet. Dörrmattor är dessutom snygga och ger ett gott första intryck när gäster kommer in genom dörren. Mattan innanför din dörr är det första gästerna ser. Gör ett gott första intryck med en av våra dörrmattor!

 

Dörrmatta är en viktig matta utomhus

En dörrmatta ett välkomnande inslag och kan vara väldigt snygg bara man hittar rätt design. Dörrmattan är en självklar inredningsdetalj som finns i de flesta hem, vanligtvis tillverkad i ett mer hårt och tåligt material och har tidigare haft ganska tråkigt utseende, men med hjälp av designens utveckling så finns det mängder av snygga och funktionella dörrmattor att hitta till din entré. Dörrmattor kan placeras både innanför och utanför ytterdörren, vilket innebär att inredningen fortsätter utomhus.

En rektangulär dörrmatta eller en halvrund dörrmatta fungerar lika mycket som inredningsdetalj till hallen likt att torka av smutsiga skor på. Både dörrmattans material och uppbyggnad är menad för att dölja smutsen bra och behålla fukt, grus och smuts som annars följer med in i resten av hemmet. En dörrmatta är slitstark och tålig samt väldigt enkelt att göra rent. Hitta mattor som passar dörren till ditt hem!  

 

Matta framför ytterdörr i stilren design

Din entrematta är det första besökare ser när dörren öppnas. Mattan framför dörren är det första intrycket av ditt vackra hem. Sätt stilen i hallen med hjälp av en snygg och prisvärd skomatta som håller det rent hemma. Dörrmattor är gjorda för att inreda i hallen, så vad väntar du på? Navigera dig runt här för att finna entremattor och dörrmattor i mängder av olika färger och storlekar som passar just ditt hem.

Välj mellan stilrena dörrmattor bakom din dörr i sisal, snygga varianter i gjutjärn att lägga utanför ytterdörren där du kan skrapa av skorna på innan du kliver in. Entrématta med tryck i kokos, som är ett väldigt slitstarkt och välanvänt och känt material inom tillverkningen av mattor som ska ha tåla lite mer slitage. Du hittar även praktiska, absorberande dörrmattor som passar bra både inomhus och dörrmatta utomhus och snygga mattor med en hemtrevlig "Välkommen hem-text" i skrivstil. Allt detta och många fler entrémattor och dörrmattor hittar du här!