Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Dörrmattor & entrémattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

20 artiklar

 1. -30%
 2. -26%
 3. -24%
 4. -27%
 5. -36%
 6. -24%
 7. -42%
 8. -38%
 9. -24%
 10. -26%
 11. -24%
 12. -24%
 13. -27%
 14. -22%
 15. -45%
 16. -45%
 17. -38%
 18. -41%
 19. -24%
 20. -26%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

20 artiklar

En välkomnande dörrmatta lyser upp din entré

Något som är både praktiskt och behändigt att ha placerat innanför dörren i hallen är en matta som samlar in smuts, lera och grus som dras in när du kliver in genom ytterdörren och förhindrar att det sprids ut på hallgolvet. Det är dessutom snyggt och ger ett gott första intryck när du kommer in genom dörren och kan skrapa av smutsen och behålla golvet rent och fritt från det mesta av smutsen som följer med in.

En dörrmatta inomhus eller hallmatta är även ett välkomnande inslag och kan vara väldigt snygg bara man hittar rätt design. En dörrmatta är en självklar detalj som finns i de flesta hem, vanligtvis tillverkad i ett mer hårt och tåligt material och har tidigare haft ganska tråkigt utseende, men med hjälp av designens utveckling så finns det mängder av snygga och funktionella mattor att hitta till din entré.

En rektangulär matta fungerar lika mycket som inredningsdetalj till hallen som att torka av smutsiga skor på och tack vare både material och dess uppbyggnad så döljer den smutsen bra och behåller även fukt, grus och smuts som följer med utifrån så att det inte följer med in i resten utav hemmet utan gör det enkelt för dig att göra rent.   

 

Lättskötta och billiga dörrmattor i olika designer

Sätt stilen i hallen med hjälp av en snygg och prisvärd skomatta som håller sig snygg och är lätt att rengöra samtidigt som den håller hallen renare. Dessa är perfekta att inreda med i hallen och ger ett bra första intryck tack vare modernt och stilrent utseende samtidigt som de fyller en viktig funktion i hallen. Hos SE Mattor finns dörrmattor i flera olika färger och olika storlekar.

Välj mellan stilrena mattor i sisal, snygga varianter i gjutjärn att lägga utanför ytterdörren där du kan skrapa av skorna på innan du kliver in. Här finns även entrématta med tryck i kokos, som är ett väldigt slitstarkt och välanvänt och känt material inom tillverkningen av mattor som ska ha tåla lite mer slitage. Du hittar även praktiska, absorberande dörrmattor som passar bra både inomhus och dörrmatta utomhus och snygga mattor med en hemtrevlig Välkommen-text i skrivstil. 

Ska du köpa dörrmatta online?  Hos oss kan du välja mellan flera olika stilrena och snygga dörrmattor av hög kvalitet som finns i flera olika färger, designer och former. Du hittar snygg dörrmatta halvmåne, rektangulära dörrmattor och mycket annat i sortimentet. Snygga, bruna mattor och stilrena svarta dörrmattor och mycket annat finns att hitta hos oss.