Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Gångmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 160

Sida

Gångmattor skapar en mysig och ombonad miljö för varje fotsteg i hemmet. Det finns en gångmatta för alla hem oavsett inredningsstil, storlek eller färgtema. Här hos oss hittar du flera... Läs mer

 1. -48%
 2. -23%
 3. -23%
 4. -23%
 5. -41%
 6. Ny-50%
 7. -50%
 8. -50%
 9. -50%
 10. -58%
 11. -58%
 12. -23%
 13. -23%
 14. Ny-39%
 15. Ny-19%
 16. Ny-39%
 17. Ny-20%
 18. -23%
 19. Ny-39%
 20. Ny-20%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 160

Sida

Gångmattor för hall och små ytor

Gångmattor likt hallmattor är essentiella detaljer i hemmets gångar. En gångmatta placeras vanligtvis i hall, korridor, kök och trappor eftersom mattorna ger rummet värme, personlighet och designaspekter som fyller tomrummet.

Gångmatta i olika storlekar och färger

Gångmatta finns i olika storlek och färg för att passa alla hems korridorer, hallar och trappuppgångar. Stora gångmattor respektive små gångmattor fyller olika funktioner beroende på rummets storlek, då mattornas syfte kan variera mellan bland annat designdetalj eller golvvärme. En stor matta ger en mysig yta att gå på medan en liten matta riktar sig mot en mer designmedveten stil. Runda mattor och avlånga gångmattor är två mattor som ger rum ett stilrent utseende. Välj själv vilken gångmatta som passar just din inredning!

 

Gångmatta

 

Gångmatta ger din hall personlighet

En gångmatta används oftast i hallar vilket tenderar till att vara smala rum med litet utrymme. Man kan säga att en matta för gångar välkomnar och visar besökare vägen in till hemmet. Det lilla utrymmet som egentligen är trångt och tråkigt får en personlighet av en gångmatta då dess design, storlek och längd fyller tomrummet perfekt. Med rätt mått och färg kombinerat med din inredning kan en gångmatta skapa magi!

En ryamatta, modern matta, vit matta eller beige matta är fyra olika exempel som kan användas som gångmatta beroende på vad för känslor du vill förmedla i rummet. Mjuka mattor kan utstråla en mysig och estetisk tilltalande atmosfär medan en matta med kort lugg är mer funktionell och visar gästerna mot värmen ganska direkt. Välj gångmattan som speglar din egna personlighet och inredningsstil. Välkommen in till oss på semattor.se, vi hjälper dig att hitta din gångmatta.

 

En gångmatta som köksmatta?

Gångmattor används som tidigare nämnt vanligtvis i en hall, korridor och framför trappor. Det är känt som en matta för hall och korridor. Men visste du att en gångmatta också passar utmärkt i köket? Du läste rätt. En gångmatta i kök ger rummet en charm då gångmattans avlånga form skapar en intressant dimension och inredningsdetalj. Att en matta för hall även fungerar för kök är väldigt vanligt och rekommenderas att testat om du vill inreda köket på ett nytt sätt! Hitta ditt köks gångmatta här!

 

Gångmatta med informativ punklista