Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Trasmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

1 Artikel

  1. -12%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

1 Artikel

Trasmattor i hemmet skapar en unik och mysig stil

Den svenska traditionella trasmattan är symbolisk för enkelhet samt ett gott och jordnära boende i lantlig stil. När man tänker på trasmattor, får man upp en bild av gamla stugor och bondgårdar med långa mattor som antingen är enfärgade eller randiga och färgglada färger. 

Dessa mattor har genom tiderna värmt upp och uppmjukat hemmets hårda och kalla golv. Just därför skapas en trygg och omhändertagande känsla av trasmattor som utstrålar en hemtrevlig aura. Det ligger mycket historia bakom denna fina och enkla matta.

 

Tåliga mattor som är enkla att rengöra

En trasmatta i hemmet skapar en hemtrevlig känsla som utstrålar enkelhet och funktionalitet. De är både fina och funktionella eftersom mattorna är enkel att rengöra samt är väldigt tålig. Trasmattor håller väldigt länge och klarar av slitage och svåra förhållanden som andra mattor inte alltid klarar av lika bra. Detta eftersom att mattan inte har lugg det vill säga är luggfri. 

Trasmattans hållbarhet och tålighet innebär att mattan passar perfekt som köksmatta och hallmatta. Dessa mattor fungerar även som vardagsrumsmatta och sovrumsmatta, speciellt i hushåll med småbarnsfamilj som innebär mycket spring och lek. De hållbara mattorna tål barnens spring och lek samt spill, eftersom att trasmattor är enkla att tvätta.

 

Storlek och färg som skapar en vacker heminredning

Trasmattor finns i flera olika storlekar och färger. Allt från lång storlek, bred storlek, smal storlek, stor storlek, liten storlek och små storlek. Trendiga enfärgade mattor är i vit, grå, och beige färg som skapar en stilren och elegant känsla i hemmet. Det finns även mönstrade trasmattor med flera färger.

Vilken typ av trasmatta som passar ditt hem är helt upp till dig och din smak. Heminredning handlar om att våga experimentera och tillslut hitta den stilen som passar dina preferenser! 

Trasmattor passar i flera olika rum, vilket innebär att du kan flytta runt på den för att finna mattans perfekta plats! Det bästa med den traditionella mattan är att dess enkelhet gör den simpel att kombinera med alla olika hemmiljöer. Livslängden och dess popularitet är väldigt långvariga dessutom.

 

Sammanfattning av trasmattor:

  • - Symbolisk för enkelhet och ett jordnära levnadssätt.
  • - Tåliga och hållbara.
  • - Enkel att rengöra och tvätta.
  • - Utstrålar en fin och hemtrevlig känsla.
  • - Passar perfekt i köket, vardagsrummet, sovrummet och hallen.
  • - Trasmattor finns i olika storlekar och färger. 
  • - Enkel att inreda och kombinera i hemmet.
  • - Bra matta till småbarnsfamiljer som kräver en hållbar matta under all spring och lek.