Mysiga, glada, mjuka och hållbara<

Vår kollektion av barnmattor är designade för att säkerställa att barnen har allt det roliga de behöver eftersom mattorna är vävda i mjuka

Mysiga, glada, mjuka och hållbara<

Vår kollektion av barnmattor är designade för att säkerställa att barnen har allt det roliga de behöver eftersom mattorna är vävda i mjuka

Barnmattor

Barnmattor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 72

Sida
 1. -20%
 2. -50%
 3. -49%
 4. -18%
 5. -50%
 6. -23%
 7. -49%
 8. -18%
 9. -33%
 10. -20%
 11. -50%
 12. -49%
 13. -50%
 14. -23%
 15. -49%
 16. -12%
 17. -18%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 72

Sida

Barnmatta i lekfull och härlig design

Barnmatta är menat för att skydda de små från halka på hårt underlag samtidigt som mattan är en del av barns lek och skoj. En barnmatta placeras oftast i barnrum och lekrum bredvid en säng eller leksaker. Barnmattor är slitstarka, tåliga och bekväma för att barn ska kunna leka i lugn och ro. Roliga och lekfulla barnmattor interagerar med småbarn genom de färgglada motiven och mönster som väcker kreativiteten. Fråga de yngre vilken lekmatta som är roligast vid köp av barnmatta!

Barnmattor för barn i alla åldrar

Barnmattor ska gärna ha ett roligt motiv och vara tillverkade i ett mjukt material som unga med mycket energi kan leka på. Barnet kommer garanterat att uppskatta en matta med glada och uppiggande färger samt mönster som ger dem inspiration och motivation till mer kreativitet och lek. Det finns en barnmatta för varje individ beroende på deras favoritdjur, färg, mönster, TV-program och mycket mer som underlättar lärandet. En färgglad barnmatta med grön, blå, röd, orange, gul, rosa eller lila färg skapar en intressant kontrast som barn dras till!

Vi på SE Mattor tror på billiga barnmattor i bra kvalité som innebär att du kan köpa flera olika barnmattor till ditt lilla jag för att främja kreativitet och lärandet. Ju oftare en matta i barnrum byts ut desto mer nyfiken blir de. Det ska inte kosta en förmögenhet att leka med inredning i lekrum och just därför sänker vi priserna regelbundet. Här hittar du billiga barnmattor!

Sammanfattningsvis ska en bra barnmatta kunna fånga ett barns intresse genom roliga motiv och mönster. Hos oss hittar du bra och billiga barnmattor!

 

Barnmatta förebygger halka på hårt underlag

Barnmatta i lekrum och barnrum är menade att skydda lekande och lärande barn från att halka på ett hårt underlag. Genom att placera en rolig barnmatta på golvet skapas en trygg och mjuk miljö för barnen att springa runt på. Välj bland flera av våra lekfulla barnmattor av hög kvalitet som passar perfekt i barnrummet och som är tillverkade av slitstarka material som tål att lekas och ramlas på. Förebygg halka med en rolig och funktionell barnmatta!