En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

Beige Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 121

Sida
 1. -20%
 2. -7%
 3. -20%
 4. -22%
 5. -14%
 6. -22%
 7. -20%
 8. -26%
 9. -28%
 10. -50%
 11. -33%
 12. -23%
 13. -31%
 14. -41%
 15. -23%
 16. -34%
 17. -48%
 18. -50%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 121

Sida

Beige matta med jordnära färgton

Beige matta med en ljusare beige färgton utstrålar en neutral, jordnära och stilren känsla som skapar lugn i hemmet. Beige mattor kan placeras i varje rum och hem, precis överallt på grund av dess enkelhet och neutrala beige färg. Vanligtvis placeras en beige matta i vardagsrum, sovrum, hall, kök och matplats. En ljus beige matta lyser upp närvaron i rum med en ljusare och varmare känsla, vilket är anledningen till att den trendar inom modern inredning. Söker du en matta med varm och neutral färg för att komplettera ditt rum så är det du letar efter en stilren beige matta.

 

Storlek, färgton och stil för en beige matta

Beige matta går enkelt att kombinera med olika färger och möbler. Mattans neutrala beige färg gör det väldigt enkelt att passa in i miljön. Det finns flera aspekter inom en beige matta som du bör tänka på innan ditt köp. En beigefärgad matta kan se annorlunda på beroende på storlek, form, färgton, stil och material. Var noga med att titta på dessa punkter för att hitta den perfekta mattan i beige färg.

Beige färgton

De populäraste beige färgtonerna är offwhite, krämvit, gräddvit, brun och beige. Offwhite vardagsrumsmatta, krämvit köksmatta och gräddvit badrumsmatta har en ljusare nyans av beige vilket gör rum och hem ljusare. Bruna mattor har en mörkare ton, vilket egentligen kan anses vara en annan färgkategori. Bruna mattor kombinerat med beige mattor är väldigt snyggt om man gör det på rätt sätt.

Storlek och stil i beigefärgade mattor

Beigefärgade mattor finns i olika storlekar och stilar vilket utgör mattans utseende. En positiv aspekt inom beige mattor är att de smälter in i omgivningen på ett elegant sätt och det innebär att ju större den är desto snyggare blir det. Stora mattor i beige färg är trendigt inom modern inredning. Till exempel kan en stor rund beige matta som har en fluffig lugg funka fantastiskt bra som en barnmatta bredvid spjälsängen eller en rektangel beige matta för vardagsrummet under soffbordet. En stor beige matta i sovrum under säng ger en bekväm och varm känsla som höjer mysighetsfaktorn.

 

Enfärgad matta i beige

Enfärgade mattor i beige har en charm i sin enkelhet där de fyller tillvaron i rummet och ger den ett elegant utseende medan en mönstrad beige matta ger ett iögonfallande utseende som lockar ögat. I vårt sortiment kan du vara säker på att du hittar en matta enligt dina behov och smak. En enfärgad beige matta är passande i varje rum i hemmet, speciellt inom moderna inredningsstilar. Söker du en stilren och neutral färg så bör du verkligen titta på en enfärgad beige matta.

 

Beige mattor online

Beige mattor online är det vi på semattor.se hjälper dig med. Vi erbjuder ett brett sortiment av beige mattor som kommer i olika stilar och mönster. En beige matta kan komma i olika nyanser av beige där färgtonen kan luta sig mot det vita färgtonen eller mot det bruna färgtonen och hos på SE Mattor kan du alltid hitta den beiga färgen som du eftersträvar. Att inreda ett rum med beige mattor gör inte rummet enbart mer välkomnande utan också mer stilrent.

Att handla mattor online ska vara enkelt där bilden och specifikationer ska ge dig ett klartecken på ungefär hur mattan kommer se ut hemma hos dig. Vi erbjuder ett generöst utbud när det gäller storlek och form. Välj och vraka bland vårt breda sortiment av beige mattor online!