En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

Grå Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 172

Sida

Inred hemmet med en stilren grå matta som lyfter inredningen med elegans och charm. Med en grå matta kan det inte gå fel att matcha med resterande möblemang, eftersom en grå färg på mattan... Läs mer

 1. -33%
 2. -28%
 3. -23%
 4. -26%
 5. -23%
 6. -30%
 7. -33%
 8. -47%
 9. -20%
 10. Ny-33%
 11. Ny-39%
 12. -33%
 13. Ny-39%
 14. Ny-37%
 15. -23%
 16. Ny-20%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 172

Sida

Grå matta för moderna hem

Grå matta kan ge en varm och elegant känsla till hemmet med en vacker grå färg. En grå matta kan inredas precis överallt i hemmet eftersom dess färg är så pass neutralt och samtidigt otroligt snyggt. Det lyxga utseendet på en matta i grå färg är dessutom enkelt att inreda med resterande inredningsdetaljer.

Grå är en av de mest trendiga färgerna inom inredning och just därför har grå mattor blivit extra populära. Förutom vit matta, svart matta och beige matta är en grå färg mycket eftertraktat. Söker du en färg som är både elegant och snyggt bör du leta efter en snygg grå matta.
Kika igenom vårt breda utbud av gråa mattor online på semattor.se.

Grå mattor online

Grå mattor online är en nisch som SE Mattor satsar stenhårt på. Vi kan grå mattor och hjälper dig med att hitta den rätta grå mattan för ditt hem. Vi erbjuder maskinvävda samt handvävda mattor som är anpassade till hemmets olika rum där du kan inreda till barnrummet eller under middagsbordet.

Hitta just din favorita grå matta bland vårt sortiment som matchar din smak och inredning. Billiga mattor online — priset är inget problem, då du alltid kan räkna med ett bra pris med bra kvalitet, speciellt våra vackra grå mattor.

 

Matta i grå färg

Grå färg på en matta funkar utmärkt till moderna hem, då det är en väldigt enkel färg att inreda med det mesta inom hemmet och kan kombineras med olika färger som vitt, beige och brunt. En vit fluffig matta kombinerat med en matta i färgen grå hade varit ett utmärkt val som vardagsrumsmatta där fötterna får en mysig plats att vila sig på. 

Du kanske håller på att ändra lite hemma och då är det väldigt viktigt att hitta en snygg grå matta som förändrar utseendet i rummet. Här kan du välja mellan en mjuk ryamatta eller en modern maskinvävd matta eller varför inte en marmorliknande matta? Kort och gott kan du hitta din grå matta här!