En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

Svart

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

20 artiklar

 1. -18%
 2. -27%
 3. Ny-8%
 4. -50%
 5. -28%
 6. -24%
 7. -50%
 8. -42%
 9. -8%
 10. -38%
 11. -18%
 12. -26%
 13. -25%
 14. -45%
 15. -25%
 16. -18%
 17. -50%
 18. -38%
 19. -18%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

20 artiklar

Svarta mattor 

Vi har olika modeller av svarta mattor som kommer i olika mönster och färger. En svart vit matta är en väldigt elegant och vacker blandning och ibland kan det föredras före en enkel enfärgad svart matta. En mörk matta i svart färg brukar funka väldigt bra nästan överallt i hemmet, den funkar bra som en gångmatta eller varför inte som en dörrmatta där färgen gör att smuts blir mindre synligt. En svart matta kan ge rummet en modern känsla som är väldigt enkel att dekorerar med då färgen passar med de flesta färgerna.

 

Inredning i svart 

Dekorerar du en svart matta med vit inredning får du en väldigt vacker kontrast som ger rummet ett modernt inslag. Vidare kan du blanda gröna gardiner och rosa kuddfodral med en svart matta där gardinerna och kuddfodralen ger en energisk känsla medan den svarta mattan neutraliserar känslan och bildar struktur i rummet. Enfärgade vita mattor och svarta mattor är väldigt neutrala där man kan blanda nästa alla färger med dem. Det kan vara en fördel med att handla sådana mattor och vara mer lekfull när det gäller annan heminredning.

 

Svart köksmatta

I helhet är det väldigt svårt att hitta en bra färg på en köksmatta, där man både letar efter något praktiskt och tåligt. Som alla vet så finns det mat och dryck i kök, som kan innebära en risk att något smutsar ner mattan. Därför är det praktiskt att försöka hitta en mörk matta som gör att fläckar blir mindre synliga.