En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

En färg, mängder av valmöjligheter

Välj en färg som passar din smak och bestäm vilken stil du gillar mest ur våra kollektioner

Vit Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 70

Sida
 1. -24%
 2. -23%
 3. -8%
 4. -33%
 5. -53%
 6. -25%
 7. -48%
 8. -15%
 9. -50%
 10. -20%
 11. -36%
 12. -38%
 13. -23%
 14. -12%
 15. -43%
 16. -26%
 17. -20%
 18. -26%
 19. -51%
 20. -50%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 70

Sida

Vit matta för en ljus inredning

Vit matta tillför en stilren och ljus miljö, och med rätt solljus är en vit matta svår att slå. Inred ditt hem med en ljus och stilren inredning där en vacker vit fluffig matta skapar en modern och elegant känsla. Vita mattor kan placeras överallt i hemmet men var försiktig med trafikerade områden som kök och matplatser.

Vanligtvis placeras en vit matta i vardagsrum och sovrum där den skapar en öppen och harmonisk aura för omgivningen. Med en vit fluffig matta känns det som att vandra på moln, vilket är perfekt för en ljus modern inredning. Navigera bland vårt breda sortiment för att hitta just din fantastiska vita matta!

 

Vit fluffig matta med mjuk lugg

Vit matta är som sagt svårt att slå när det gäller inredning. Men har du sett våra fluffiga vita mattor? Vita fluffiga mattor är både moderna, stilrena och självklart bekväma! Att äga en dekorativ och fluffig vit matta i hemmet ger en ombonad känsla som höjer mysfaktorn. En vit fluffig matta ger både ett tidlöst och stilrent utseende samt en mysig och mjuk yta att gå på. Den vita fluffiga mattan ger hemmet en ljusare känsla vilket utstrålar elegans när det kombineras med annan inredning! Du hittar mängder av våra fluffiga vita mattor här!

 

Hur rengör man en vit matta?

Vita mattor kan vara extra känsligt mot spill jämfört med andra mattor som har en mörkare ton, därför kan man välja tvättbara mattor som kan rengöras bättre än vanliga mjuka vita mattor! Det effektivaste sättet att rengöra en mjuk vit matta är att förebygga spill-olyckor genom att placera den långt ifrån matplatser och andra trafikerade områden. Detta är en anledning till varför en mjuk vit matta i sovrum och vardagsrum är att föredras.

 

Vita mattor till varje rum i hemmet

En vit matta kan se ut på flera olika sätt beroende på material, storlek, vit färgton och inredning runt omkring. Det gäller att du väljer rätt vit matta med den korrekta vita färgen som passar ditt hem och inredning. Materialet, lugg och mycket annat kan påverka den vita mattans utseende. Vit matta i sovrum eller vit vardagsrumsmatta är väldigt trendigt och det på grund av mattans otroliga ljus närvaro i rummet. Den ljusa vita färgtonen väcker liv till omgivningen som utstrålar positivitet. Enfärgade mattor i vit färg är både neutralt och elegant för en modern inredning. Titta noga igenom vårt breda utbud av vita mattor för att hitta den perfekta mattan i vit färg just för dig och din smak!

Vi på semattor.se har ett brett urval av billiga mattor som du kan bli inspirerad av, där du säkerligen kommer hitta något enligt din smak. Kika på våra vita mattor online för att hitta just din perfekta vit matta.