Vävda för att matcha olika smaker

Ryamattor är så trevliga att titta på och så bekväma att gå på

Vävda för att matcha olika smaker

Ryamattor är så trevliga att titta på och så bekväma att gå på

Ryamattor

Ryamattor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 77

Sida
 1. -20%
 2. -50%
 3. -49%
 4. -18%
 5. -50%
 6. -23%
 7. Ny-35%
 8. -18%
 9. -20%
 10. -50%
 11. -49%
 12. -50%
 13. -23%
 14. -49%
 15. -18%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 77

Sida

Ryamatta i modern stil

Ryamatta är en bekväm och modern matta. En ryamatta placeras oftast i vardagsrum och sovrum eftersom ryamattans design utstrålar en mysig och varm känsla. Ryamattor gör att rummet får en mjuk och fluffig yta att gå på, vilket passar perfekt under soffbordet eller under sängen. Mattor av rya har en modern design med en elegant och lugnande aura. Ryamattor är så pass mjuka och sköna att hela familjen kan mysa på mattan under fredagsmyset. Är du ute efter en mysig, modern och varm matta bör du titta på en ryamatta.

Ryamattor som värmer rummet

Ryamattor finns i olika former, färger och storlekar, men det alla ryamattor har gemensamt är dess otroliga mjuka och fluffiga lugg som värmer rummet. Under vintern är en stor ryamatta perfekt för att värma upp både kropp och själ hemma. Ryamattor finns i kort skurna lugg, lång lugg, tät lugg, fluffig lugg och andra typer som beror på mattans design. En ryamattas design innebär dess kombination av mönster, färg, form och material. Beroende på ryamattors design kan du inreda hemmet i olika stilar — modern inredning, mysig inredning och mycket mer! 

Nedan finns tips på hur du kan inreda med en ryamatta:

 

 • - En rund ryamatta kan placeras i sovrum eller vardagsrum under ett runt soffbord. 

 • - En stor ryamatta passar bra i sovrum under sängen.

 • - Att matcha exempelvis en vit ryamatta med vita gardiner är ett trendigt sätt att inreda moderna hem. 

 • - Ryamattor som köksmatta under matbordet är ett modernt sätt att utstråla elegans och lyx.

Ryamattors material

Billiga ryamattor i bra kvalité är inte alltid lätt att hitta, vi hjälper dig med det här! Dessa ryamattor är till mestadels tillverkade av syntetfiber som bland annat polyester och polypropylen. Dessa material kan vara behagligare för personer som är extra känsliga mot pälsdjur. Att tvätta en ryamatta i syntetmaterial är väldigt enkelt och kan vanligtvis rengöras med lite ljummet vatten, en ren trasa och mild tvättmedel! Bra ryamattor är hållbara, mysiga och snygga. Vi tror på billiga mattor i bra kvalitet. Det ska inte kosta skjortan att köpa en billig ryamatta!