Super Deal
-59%

Twisty Gudea Beige Modern Matta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-320-00
649,00 kr Regular Price 1 599,00 kr
Lagervara

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Ge ditt hem en fräsch och modern touch med vår beigea matta med ett vackert korallliknande mönster. Detta unika mönster ger en känsla av lugn och harmoni till ditt rum och skapar en inbjudande atmosfär.

Vår matta är inte bara visuellt tilltalande utan också hållbar och säker för både dig och miljön. Den är OEKO-TEX certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga kemikalier och material. Du kan vara trygg i att du väljer en produkt av hög kvalitet och hänsyn till hållbarhet.

Rengöringen av mattan är enkel och bekväm. Du kan enkelt dammsuga den regelbundet för att hålla den fri från damm och smuts. Vid eventuella fläckar eller olyckor kan du enkelt torka av dem med en fuktig trasa eller använda en mild rengöringsprodukt.

Med denna beigea matta med korallliknande mönster kan du skapa en stilfull och avslappnad atmosfär i vilket rum som helst. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller varför inte i hallen för att välkomna dina gäster med en touch av modern elegans.

Specifikationer
Färg Beige
Typ Modern Matta
Material Polyester & Polypropylen
Tjocklek ≈ 11 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Lyster Mattan har ett lyster som gör att mattan glänser från en vinkel medan den är mörkare från den andra vinkeln.
Twisty Gudea Beige Modern Matta