Super Deal

Twisty Lea Grå Gångmatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-315-00-1

20% EXTRA REA på ALLT. Kod: SALE20 "gäller ej på super deals"

40% EXTRA REA  på kategorin outlet. Kod: OUTLET

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Skapa en fridfull och modern atmosfär i ditt hem med vår grå matta med kvadratiska zen liknande mönster. Dess harmoniska design ger en känsla av balans och lugn till rummet.

Mönstret på mattan är inspirerat av zen-traditionen med sina geometriska och symmetriska former. Varje kvadratiskt element är noggrant utformat för att skapa en visuell harmoni som passar perfekt in i modern inredning.

Tack vare mattans OEKO-TEX certifiering kan du vara trygg med att den är tillverkad utan skadliga kemikalier och material, vilket gör den både miljövänlig och säker att använda i ditt hem.

Rengöringen är enkel och bekväm. Du kan enkelt dammsuga mattan regelbundet för att hålla den fri från damm och smuts. Vid behov kan du använda en fuktig trasa eller en mild rengöringsprodukt för att ta bort eventuella fläckar.

Denna grå matta med kvadratiska zen liknande mönster är det perfekta tillskottet till ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Skapa en harmonisk och modern inredning som får dig att känna dig avslappnad och balanserad.

Specifikationer
Färg Grå
Typ Modern Matta
Material Polyester & Polypropylen
Tjocklek ≈ 11 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Lyster Mattan har ett lyster som gör att mattan glänser från en vinkel medan den är mörkare från den andra vinkeln.