Super Deal
-41%

Twisty Spin Mörkbeige Modern Matta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-311-000
1 149,00 kr Regular Price 1 950,00 kr
Lagervara

20% EXTRA REA på ALLT. Kod: SALE20 "gäller ej på super deals"

40% EXTRA REA  på kategorin outlet. Kod: OUTLET

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Denna vackra moderna matta i en tidlös mörkbeige färg är en perfekt kombination av stil och funktionalitet för ditt hem. Med sitt stilrena och eleganta mönster blir den en imponerande detalj som förhöjer rummets estetik och skapar en atmosfär av sofistikation.

Denna matta är stolt OEKO-TEX-certifierad, vilket innebär att den är tillverkad av material som uppfyller höga miljöstandarder och är fria från skadliga ämnen och kemikalier. Du kan känna dig trygg med att den är säker för både dig och miljön.

Med en luggtjocklek på 11 mm erbjuder denna matta en härlig känsla av lyx och komfort under fötterna. Den mjuka och fluffiga ytan ger en behaglig upplevelse samtidigt som den fungerar som ljudisolering och skapar en varm och inbjudande atmosfär i rummet.

En av de stora fördelarna med denna matta är dess lätta rengöring och underhåll. Den smutsavvisande ytan gör det enkelt att torka bort spill eller smuts med en fuktig trasa eller använda en dammsugare för att hålla den fräsch. Dess hållbara konstruktion och färgbeständighet gör att den behåller sin skönhet över tiden.

Denna moderna matta i mörkbeige med sitt stilrena mönster är det perfekta valet för dem som söker en kombination av elegans och praktisk användning. Med dess OEKO-TEX-certifiering och lättskötta egenskaper blir den en pålitlig och vacker tillgång till ditt hem. Skapa en stilren och sofistikerad atmosfär med denna underbara matta som kommer att ge en touch av klass till varje rum.

Specifikationer
Färg Mörkbeige
Typ Modern Matta
Material Polyester & Polypropylen
Tjocklek ≈ 11 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Lyster Mattan har ett lyster som gör att mattan glänser från en vinkel medan den är mörkare från den andra vinkeln.
Twisty Spin Mörkbeige Modern Matta