Super Deal
-50%

Brolly Loop Beige Ryamatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-274-00
899,00 kr Regular Price 1 799,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Skapa en fridfull och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår underbara beige matta med zen-inspirerande mönster. Denna vackra matta är perfekt för att skapa en modern inredning med en touch av lugn och balans. Med sitt harmoniska utseende och minimalistiska mönster blir den genast en iögonfallande inredningsdetalj.

Vår beige matta med zen-inspirerande mönster är designad av vår inredningsexpert med fokus på att skapa en avkopplande och fridfull känsla i ditt rum. Det mjuka beige färgschemat ger en naturlig och varm atmosfär, medan det subtila mönstret inspirerat av zen-estetiken ger en modern touch.

Den här mattan är mer än bara ett visuellt tillskott till ditt hem, den är också tillverkad med högsta kvalitet och hållbarhet i åtanke. Den är tillverkad av slitstarka material som är lätta att rengöra och underhålla. Du kan enkelt ta bort smuts och fläckar genom att använda en dammsugare eller en fuktig trasa, vilket gör den till en bekväm och praktisk lösning för ditt hem.

Med sin harmoniska och moderna utseende är vår beige matta med zen-inspirerande mönster mer än bara en vanlig matta - den blir själva hjärtat i rummet och skapar en avkopplande och balanserad atmosfär. Oavsett om den placeras i vardagsrummet, sovrummet eller någon annan del av hemmet, kommer den att ge en fräsch och välkomnande känsla till din inredning.

Skapa en zen-oas i ditt hem med vår beige matta med zen-inspirerande mönster. Med sin harmoniska och moderna design kommer den att bidra till en avkopplande atmosfär och ge en frisk touch till din inredning. Beställ idag och låt din inredning uppnå balans och harmoni med denna vackra och moderna matta.

Specifikationer
Färg Beige
Typ Ryamatta
Material Polypropylen
Tjocklek ≈ 7 mm & ≈ 20 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Brolly Loop Beige Ryamatta