Utomhusmattor

Utomhusmattor gör det mysigt och bekvämt utomhus när du vill dricka ditt morgonkaffe, ta lite frisk luft eller anordna en grillkväll med ett trevligt sällskap. Fortsätt din inredning utomhus... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 39

Sida
 1. -29%
 2. -9%
 3. -9%
 4. -24%
 5. -29%
 6. -29%
 7. -29%
 8. -29%
 9. -29%
 10. -35%
 11. -40%
 12. -30%
 13. -25%
 14. -47%
 15. -24%
 16. -24%
 17. -24%
 18. -24%
 19. -24%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 39

Sida

Utomhusmatta som gör uterum & uteplats mysigare

Utomhusmattor innebär mattor som är ämnade för att användas utomhus i uterum, uteplatser och andra ytor ute. En utematta placeras vanligtvis i uterum, uteplats, altan, balkong eller terrass för att skapa en mysig miljö för sällskapet. Söker du en utematta som ska göra det mysigare utomhus så har du kommit helt rätt. 

Utomhusmattor för olika uteplatser, uterum, trädgård, altan, terrass, balkong, takterrass och flera andra ytor utstrålar en hemtrevlig känsla. Att möblera uteplatser med utemattor och andra möbler ger design samt personlighet till omgivningen och miljön, vilket gäster uppskattar. Genom att följa en liknande inredningsstil som hemmets inredning, skapas en utsträckning av boendets storlek och yta. Inredning bör inte stoppas vid ytterdörren! Här hittar du mängder av utomhusmattor i olika storlekar, färger och former. Fortsätt läsa för att få mer information om utomhusmattor.

 

Utomhusmattor i olika storlek, färg och form

En välplacerad utomhusmatta skapar en ombonad inomhuskänsla fast utomhus, vilket bidrar med värme och bekvämlighet. Utemattor finns i flera olika former och storlekar vilket är avgörande för att få till en speciell känsla på uteplatsen. Att ändra på atmosfären till en mysig och varm miljö är vad det flesta strävar efter. Ett populärt val av matta är runda mattor på uteplatsen. 

Runda utemattor ger en fri och harmonisk känsla som bidrar till en bättre stämning ute. En utematta i rund form innebär även att alla som står eller sitter vid mattan har lika lång avstånd till varandra vilket betyder att alla blir inkluderade i samtalen. Rund utomhusmatta samlar helt enkelt familjen till samlingsplatsen utomhus.

Stora mattor utomhus ger en värmande yta att tillbringa tid med nära och kära. En stor utematta med fina utomhusmöbler skapar en lyxig och familjär miljö på uteplatsen. Att inreda med en stor altanmatta eller balkongmatta gör det mysigare och bekvämare för alla i huset. Skapa en stor mysig yta med en stor utomhusmatta.

Beige- och grå utomhusmatta är populära färger på mattor ute. Genom att placera en grå utematta utomhus får du en modern uteplats som utstrålar elegans. Grå matta och beige matta ute är utmärkta val för en stilren utemiljö.

 

Utematta som tål regn

Utematta ska tåla tuffa förhållanden, och en av dem är regn. Dessa utemattor tål regn väldigt bra och torkar relativt snabbt. Utemattor är speciellt tillverkade för att klara av tuffa förhållanden som bland annat regnväder, grus, sand och annat som ytterskor släpar med sig.

En bra utomhusmatta är slitstark, tålig, håller sig hel länge och ska absolut inte mögla. Utemattor är både funktionella och tilltalande för designögat, då det skapar en dynamisk och vacker atmosfär i samtliga uteplatser. Flatvävd matta och slätvävd matta är en populär typ av inom- och utomhusmatta!

 

Utomhusmattor till bra pris

Att skapa en fin miljö på uteplatsen behöver absolut inte vara dyrt, åtminstone inte om du köper din nya utematta hos på SE Mattor! Vi erbjuder billiga fina utemattor till din uteplats i flera olika färger, former och mattstorlekar

Hitta en perfekt utomhusmatta för just ditt hem! Våra prisvärda utemattor är endast ett klick ifrån en fraktfri hemleverans och kan betalas via Klarna. Att handla utomhusmattor på nätet via SE Mattor har aldrig varit enklare och snabbare! Välkomna till både butik och online för billiga mattor!