Mysiga, glada, mjuka och hållbara

Vår kollektion av barnmattor är designade för att säkerställa att barnen har allt det roliga de behöver eftersom mattorna är vävda i mjuka

Barnmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 115

Sida

Barnmattor som främjar kreativitet, glädje och lek hittar du här hos oss på SE Mattor! Vi har mängder av roliga barnmattor som väcker barns intresse och nyfikenhet. Överraska de små med... Läs mer

 1. -7%
 2. -29%
 3. -29%
 4. -18%
 5. -24%
 6. -65%
 7. -71%
 8. -65%
 9. -65%
 10. -65%
 11. -20%
 12. -33%
 13. -33%
 14. -20%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 115

Sida

Barnmatta i lekfull design

Barnmatta är menat för att skydda de små från halka på hårt underlag samtidigt som mattan är en del av barns lek och skoj. En barnmatta placeras oftast i barnrum och lekrum bredvid en säng eller leksaker. Dessa mattor är slitstarka, tåliga och bekväma för att barn ska kunna leka i lugn och ro utan att skada sig. Lekfulla barnmattor och lekmattor interagerar med småbarn genom de färgglada motiven och mönster som väcker kreativiteten.

Roliga mattor i barnrum är oftast mönstrade mattor med skojiga motiv, men det finns även enfärgade mattor för barnrum med modern stil. Pojkrum och flickrum med modern inredning kan även använda mjuka ryamattor eller sovrumsmattor som gör det mysigt, mjukt och stilrent i rummet. Vanligtvis används dock en ryamatta i äldre barns och tonåringars rum. Regnbåge matta eller bilmatta är uppskattade bland barn i yngre ålder. Fråga de yngre vilken lekmatta som är roligast vid köp av en barnmatta!


Barnmattor för barn i alla åldrar

Barnmattor ska gärna ha ett roligt motiv och vara tillverkade i ett mjukt material som unga med mycket energi kan leka på. Barnet kommer garanterat att uppskatta en matta med glada och uppiggande färger samt mönster som ger dem inspiration och motivation till mer kreativitet och lek. Det finns en barnmatta för varje individ beroende på deras favoritdjur, färg, mönster, TV-program och mycket mer som underlättar lärandet. En färgglad matta med grön, blå, röd, orange, gul, rosa eller lila färg skapar en intressant kontrast som barn dras till!

Vi på SE Mattor tror på billiga barnmattor i bra kvalité som innebär att du kan köpa flera olika barnmattor till ditt lilla jag för att främja kreativitet och lärandet. Ju oftare en matta i barnrum byts ut desto mer nyfiken blir de. Det ska inte kosta en förmögenhet att leka med inredning i lekrum och just därför sänker vi priserna regelbundet. Här hittar du billiga mattor för lekrum!

Sammanfattningsvis ska en bra barnmatta kunna fånga ett barns intresse genom roliga motiv och mönster. Hos oss hittar du bra och billiga barnmattor online!

 

Barnmatta förebygger halka på hårt underlag

Barnmatta i lekrum och barnrum är menade att skydda lekande och lärande barn från att halka på ett hårt underlag. Genom att placera en rolig blå matta på golvet skapas en trygg och mjuk miljö för barnen att springa runt på. Välj bland flera av våra lekfulla barnmattor av hög kvalitet som passar perfekt i barnrummet och som är tillverkade av slitstarka material som tål att lekas och ramlas på. Förebygg halka med en rolig och funktionell barnmatta!