Leverans

Snabb och Pålitlig Leverans

På SE Mattor strävar vi alltid efter att erbjuda en smidig och pålitlig leveransupplevelse för våra kunder. Här hittar du all information du behöver om våra leveranstider och leveransprocesser.

 

Lagervaror - Snabb och Enkel Leverans

För de flesta av våra lagervaror kan du förvänta dig snabb och enkel leverans. Dessa varor finns normalt i vårt lager och är redo att skickas inom 2-10 arbetsdagar

 

Om du behöver en delleverans eller har särskilda önskemål, tveka inte att meddela oss vid beställning eller kontakta vår kundservice.

 

Beställningsvaror - Kvalitet Tar Tid

Vissa av våra produkter är beställningsvaror, vilket innebär att de tillverkas eller importeras efter din beställning. Leveranstiden för dessa varor kan variera och sträcker sig vanligtvis från 2 till 12 veckor

 

Vi strävar alltid efter att hålla dig informerad om förväntade leveranstider och kommer att meddela dig så snart vi har mer information om din beställning.

 

Flexibilitet för Delleveranser

Om du har specifika önskemål om delleveranser eller andra leveransarrangemang, vänligen informera oss när du lägger din order eller kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att göra leveransprocessen så smidig och bekväm som möjligt för dig.

 

Observera att Alla Leveranstider är Cirka

Vi strävar alltid efter att uppfylla de angivna leveranstiderna på din order, men det är viktigt att komma ihåg att alla leveranstider är ungefärliga. Om det skulle uppstå förseningar på grund av olika omständigheter, kommer vi att informera dig så snart vi känner till dem. 

 

Leveransmetoder

Vi på SE Mattor värdesätter din bekvämlighet, och det inkluderar leveransen av dina valda mattor. Vår leveransmetod är utformad för att vara både säker och enkel för dig.

 

Postombudsleverans: För de flesta av våra produkter, inklusive de som väger upp till 20 kg, erbjuder vi leverans till ditt närmaste DB Schenker eller DHL postombud. Detta gör det enkelt för dig att hämta din beställning när det passar dig bäst. Du kommer att få en SMS-bekräftelse med sändningsnummer när din beställning har lämnat vårt lager, och du kan sedan följa din leveransstatus online.

 

Hemleverans för Tunga Varor: För mattor som väger över 20kg, erbjuder vi möjligheten till hemleverans med Bring. Innan du placerar din order, är det viktigt att kontakta vår kundtjänst för att diskutera möjligheterna och planera leveransen enligt dina behov. 

 

Vårt mål är att göra även leveransen av större och tyngre mattor så smidig som möjligt för dig.

 

Vi strävar alltid efter att uppfylla dina förväntningar när det gäller leveransen av dina mattor. Oavsett vilken metod du väljer, kan du lita på oss för att leverera dina produkter säkert och i god tid. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

 

Spårning av Leveranser

Vi vet att du längtar efter din nya matta, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hålla koll på leveransen. Därför erbjuder vi spårning av din leverans via sms och e-post.

 

Så här fungerar det

SMS-avisering: När din matta har skickats från vårt lager kommer du att få ett sms-meddelande med information om din leverans. 

 

Detta meddelande innehåller ett uppskattat leveransdatum och en länk till spårningsinformation. Du kan följa din leverans resa direkt från din mobiltelefon och se när din matta beräknas komma till ett postombud nära dig.

 

E-postavisering: För ytterligare bekvämlighet skickar vi även en e-postavisering med samma spårningsinformation. På så sätt kan du hålla koll på leveransen från din dator eller surfplatta.

 

Kontakta Vår Kundtjänst: Om du av någon anledning inte har fått ditt spårningsmeddelande via sms eller e-post eller om du har andra frågor om din leverans, tveka inte att kontakta vår vänliga kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig och kan skicka dig ett spårningslänk direkt om du önskar.

 

Vi vet hur viktigt det är för dig att veta när din matta kommer att anlända. Med vårt spårningssystem kan du vara säker på att du alltid är uppdaterad om leveransen.

 

Kommunikation vid Försening av Leverans

Ibland kan oförutsedda omständigheter påverka leveranstiden. Om din leverans tar längre tid än vad som ursprungligen angavs på din order kommer vi att informera dig så snart vi har information om förseningen. 

 

Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller funderingar angående din leverans. Du kan alltid lita på oss för ärlig och tydlig kommunikation.

 

Vår Returpolicy – För Din Trygghet

Vi på SE Mattor är dedikerade till att erbjuda dig högkvalitativa produkter, men vi förstår att det ibland kan uppstå behov att returnera en vara. Vår returpolicy är utformad för att göra detta så smidigt som möjligt för dig.

 

Ånger- och Returrätt: Enligt svensk lag har du som kund 14 dagars ånger- och returrätt från och med den dag du mottar din vara. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom denna period för återbetalning eller byte.

 

Returproceduren: Att returnera en vara till oss är enkelt. Besök vår returformulär och fyll i de nödvändiga uppgifterna. Vår kundtjänst kommer sedan att kontakta dig med en returetikett som du kan använda för att skicka tillbaka varan till oss. Var noga med att behålla originalförpackningen om möjligt och se till att produkten är i oförändrat skick.

 

Returavgifter: Returavgifterna kan variera beroende på varans storlek och vikt. Vi strävar efter att hålla dessa avgifter så låga som möjligt, och eventuella avgifter kommer att tydligt kommuniceras med dig innan returprocessen påbörjas.

 

Återbetalning: Återbetalning av köpbeloppet sker inom 14 arbetsdagar från det att vi mottar din retur. Observera att returavgifter inte återbetalas om det inte är ett fel från vår sida.

 

Om du har ytterligare frågor om vår returpolicy eller behöver hjälp med en retur, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp från SE Mattor. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

 

Vanliga Frågor om Leverans hos SE Mattor

Här hittar du vanliga frågor angående leverans hos SE Mattor:

  • Vad är leveranstiden för lagervaror hos SE Mattor? Normalt skickas våra lagervaror för omedelbar leverans och hämtning. Leveranstiden varierar vanligtvis mellan 2-10 arbetsdagar.

 

  • Kan jag begära delleverans för min order? Absolut, om du vill ha delleverans av din order, vänligen meddela oss när du lägger din order eller kontakta vår kundtjänst för att göra arrangemang.

 

  • Vad händer om leveranstiden blir längre än förväntat? Om leveranstiden för din order blir längre än den angivna tiden på din orderbekräftelse, kommer vi att meddela dig så snart vi får kännedom om förseningen.

 

  • Vad gäller för beställningsvaror hos SE Mattor? Beställningsvaror har varierande leveranstider som kan sträcka sig från 2 till 12 veckor beroende på produkten. Kontakta oss för specifik information om din beställnings vara.

 

  • Hur fungerar leverans till postombud? De flesta av våra produkter, inklusive de som väger upp till 20 kg, levereras till ditt närmaste DB Schenker eller DHL postombud. Du kommer att få ett sändningsnummer för att spåra din beställning.

 

  • Kan jag få hemleverans för tunga varor? Ja, för mattor som väger över 20 kg erbjuder vi hemleverans. Innan du placerar din order, vänligen kontakta vår kundtjänst för att diskutera och planera leveransen.

 

  • Vilken är leveranskostnaden? För de flesta av våra kunder erbjuder vi fri frakt i större delen av Sverige. För produkter över 25 kg som ska skickas till Norrland eller Gotland tillkommer en extra fraktkostnad.

 

  • Kan jag avboka min beställning? Ja, avbokningar kan endast göras via e-post. Skicka ett meddelande till info@semattor.se och ange ditt ordernummer samt önskan om att avbryta din beställning.

 

  • Hur lång tid tar det att få pengarna tillbaka vid retur? Återbetalning vid retur sker inom 14 arbetsdagar efter att vi har mottagit och behandlat din retur. Vid betalning via Klarna hanteras återbetalning av Klarna inom 3-4 arbetsdagar.

 

  • Hur kan jag få en returetikett? För att beställa en returetikett, använd vårt formulär. Vänligen se till att du har information om din order och varför du vill returnera produkten.

 

Vi förstår vikten av en smidig och pålitlig leverans. Om du har ytterligare frågor om vår leveranspolicy, tveka inte att kontakta vår kundtjänst för hjälp eller så våra vanliga frågor. Din bekvämlighet är vår prioritet.

 

Kundrecensioner om Leverans

Läs ett par av våra senaste recensioner på Trustpilot för att se hur nöjda våra kunder är med leveransen av deras mattor:


Väldigt snabb leverans av underbar… - Isabella

Väldigt snabb leverans av underbar matta. Låg två fina kuddöverdrag i paketet också, trevlig överraskning.

 

Ringt bra service - Kund

Ringt bra service, bra hjälp.
Snabb leverans.
Får nästan alltid någon gåva med också. Bara positivt.

 

Riktigt bra” - Ars

Säger bara wow! Riktigt bra kundservice, bra prissättning, god kommunikation och snabb leveranstid. Har absolut inga klagomål

 

Snabb leverans och pålitliga - Marie.A

Snabb leverans och pålitliga. Grym service, jag fick med en present till min beställning!!

 

Skriv gärna en recension du med på Trustpilot för att ge oss feedback på vår leverans och därmed ge oss möjligheten att förbättras ytterligare så att vi kan nå 100% kundnöjdhet.

 

Kontaktinformation för Kundtjänst

Har du frågor eller behöver hjälp med din beställning? Vårt kundtjänst-team är här för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss via följande kontaktuppgifter:

 

 

Vi strävar efter att svara på dina förfrågningar så snabbt som möjligt under våra öppettider, måndag till fredag kl. 10-19 och lördag till söndag kl. 12-17. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa dig!

 

Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi arbetar hårt för att säkerställa en smidig och effektiv leverans av dina mattor.

 

På SE Mattor är vi dedikerade till att erbjuda den bästa möjliga leveransupplevelsen för våra kunder. 

 

Tack för att du väljer oss för din källa för köp av mattor, och om du har några frågor om våra leveranstider eller processer, tveka inte att kontakta vår kundtjänst

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 

Senast uppdaterad 2023-09-21.