Ullmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 36

Sida

Ullmattor passar inom de flesta inredningsstilar och har förmågan att höja mysighetsfaktorn till skyarna med dess mjuka material och vackra utseende. Här hittar... Läs mer

 1. -14%
 2. -14%
 3. -14%
 4. -51%
 5. -51%
 6. -5%
 7. -5%
 8. -5%
 9. -5%
 10. -5%
 11. -24%
 12. -14%
 13. -14%
 14. -20%
 15. -20%
 16. -21%
 17. -16%
 18. -16%
 19. -16%
 20. -18%
 21. -18%
 22. -14%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 36

Sida

Ullmatta för din inredning

Ullmatta är en matta tillverkad av ull vilket är den äldsta fibern som används för mattor. En ullmatta placeras vanligtvis som sovrumsmatta, vardagsrumsmatta eller hallmatta eftersom ullmattans naturliga utseende och mjuka yta har förmågan att lyfta mysighetsfaktorn hemmet. Inom diverse inredningsstilar fungerar ullmattor väldigt bra, då dess naturliga skönhet enkelt smälter in med resterande inredningsdetaljer. Experimentera med din inredning genom att placera en snygg ullmatta på golvet.

 

Mattor i ull

Mattor i ull har en lång hållbarhet eftersom naturmaterialet är i god kvalitet och är enkel att rengöra. Ullmattor har som tidigare nämnts använts för tillverkning av mattor i flera hundra år och det innebär att dess design och utseende är tidlös. Mattor i ull skapar en varm, mysig och ombonad känsla i hemmet vilket är svårt att få från andra typer av mattor. Om du aldrig har använt en matta i ull tidigare, så bör du experimentera med en ullmatta i din inredning!

 

Tvätta ullmatta på rätt sätt

Tvätta ullmatta är inte lika svårt som man kan tro. Naturmaterialet ull är smutsavvisande och lättskött genom att regelbundet dammsuga ullmattan för att hålla den i god skick. Skulle en fläck inträffa kan du förmodligen rengöra ullmattan med lite diskmedel och ljummet vatten. Om fläcken är för stor och svår att ta bort kan du lämna in din ullmatta till en professionell mattvätt som sköter resten.

 

Ullmattor i olika storlekar, färger & designer

Här hos oss på semattor.se hittar du ett brett utbud av billiga mattor och ullmattor i varierande storlek, färg och design för att öka chansen till att du ska finna din perfekta ullmatta! Allt från tjock ullmatta till stor ullmatta, vit ullmatta till beige ullmatta och mycket mer av mattor i ull som lyfter mysighetsfaktorn inom din inredning finns här! Välkommen till oss på SE Mattor för att köpa din ullmatta!