Svart Matta

Svart matta är otroligt snyggt inom flera inredningsstilar. Det är en neutral matta som ger rum en mystisk och djup inredning som skapar nyfikenhet. Här hittar du ett brett utbud av svarta... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 31

Sida
 1. -42%
 2. -42%
 3. -36%
 4. -33%
 5. -36%
 6. -47%
 7. -76%
 8. -25%
 9. -34%
 10. -37%
 11. -49%
 12. -30%
 13. -36%
 14. -24%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 31

Sida

Svart matta i modern stil

Svart matta är mattan som kan placeras precis överallt hemma. Den neutrala svarta färgen smälter in inom alla miljöer och samspelar utmärkt med andra färgkombinationer. Svarta mattor är enkel att rengöra eftersom den svarta färgen är mörk och döljer smutsfläckar flitigt. Svart matta i kök, sovrum, vardagsrum, hall, badrum och alla andra rum ser bra ut, vilket är anledningen till att färgen är så pass populär på mattor. Varje hem behöver en snygg svart matta.

 

Svart matta för all heminredning

Svart matta passar in inom alla inredningsstilar hemma. Dekorerar du en rund svart matta med vit inredning får du en väldigt vacker kontrast som ger rummet ett modernt inslag. Vidare kan du blanda gröna gardiner och rosa kuddfodral med mörka mattor där gardinerna och kuddfodralen ger en energisk känsla medan den svarta mattan neutraliserar känslan och bildar struktur i rummet. 

Enfärgade vita mattor och svarta mattor är väldigt neutrala när det gäller heminredning, där man kan blanda nästa alla färger med just en svart vit matta. Det kan vara en fördel med att handla mattor i svart och vit färg för att vara mer lekfull när det gäller inredningsstilar. 

Lek med form, storlek och svarta färgtoner för att hitta din personliga heminredning. Svart rund matta är ett bra val för dig som vill ge mer design till rummet, men samtidigt inte vill att den runda mattan tar för mycket plats. Den svarta färgen neutraliserar den unika runda formen, vilket resulterar till ett stilfull placering av svart matta.

 

Svarta mattor är enkla att rengöra

Svarta mattor är enkla att rengöra då smutsfläckar är mindre synliga. Detta innebär att svarta mattor kan användas i mer trafikerade områden i hemmet. I helhet är det väldigt svårt att hitta en bra färg på en köksmatta, där man både letar efter något praktiskt och tåligt. Som alla vet så finns det mat och dryck i kök, som kan innebära en risk att något smutsar ner mattan. Därför är det praktiskt att försöka hitta en mörk matta som gör att fläckar blir mindre synliga. Just därför kan ett smart alternativ för dig vara en svart matta.

 

Mattor i svart färg är ett enkelt val

Mattor i svart färg är ett säkert val när du har svårt att bestämma dig. Den är både snygg och bekväm. Vi har olika modeller av svarta mattor som kommer i olika mönster, färgkombinationer och nyanser. En svart vit matta är en väldigt elegant och vacker blandning och ibland kan det föredras före en enkel enfärgad svart matta. En mörk matta i svart färg brukar fungera väldigt bra nästan överallt i hemmet, den funkar bra som en gångmatta eller varför inte som en dörrmatta där färgen gör att smuts blir mindre synligt. En svart matta kan ge rummet en modern känsla som är väldigt enkel att dekorerar med då färgen passar med de flesta färgerna.

semattor.se hittar du ett stort sortiment av svarta mattor i stilren och modern design. Navigera runt bland alla våra produkter av billiga mattor så garanterar vi att du hittar just din perfekta svart matta.