Vintage Mattor

Vintage mattor skapar en ljuv och ombonad atmosfär som höjer inredningen hemma. En vintage matta kommer med en underbar charm och historia vilket man känner av när man stiger in i rummet. Här... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 42

Sida
 1. -29%
 2. -34%
 3. -23%
 4. -24%
 5. -33%
 6. -29%
 7. -32%
 8. -25%
 9. -34%
 10. -34%
 11. -38%
 12. -38%
 13. -39%
 14. -37%
 15. -39%
 16. -39%
 17. -39%
 18. -39%
 19. -39%
 20. -39%
 21. -39%
 22. -39%
 23. -39%
 24. -39%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 42

Sida

Vintage matta med en tidlös design

Vintage matta har funnits väldigt länge och det beror på mattans vintage stil samt tidlösa design. En vintage matta placeras oftast i vardagsrum eller sovrum för att skapa en vintagekänsla i moderna hem. Det är populärt att inreda rum med modern inredning med en vintage matta för att skapa en fin kontrast och en unik känsla i rummet. Genom att placera en patchwork matta inom olika typer av inredningsstilar så bryts mönstret och en elegant samt spännande inredning påbörjas. Om du vill experimentera mellan olika typer av inredningsstil och tidsepoker bör du utforska en vintage matta.

Vintage mattor av olika slag

Vintage mattor av olika slag bidrar till olika känslor inom hemmets inredning. Matta i vintage passar bra inom både modern- och klassisk heminredning beroende på patchwork mattornas design och utformning. Storlek på matta i vintage stil beror på rummets yta och inredning. Med patchwork mattor kan du experimentera och hitta din personliga stil.

Vintage mattors utformning är inspirerade av äkta patchwork mattor samt vintagemattor. Patchwork är på svenska “lapptäckta mattor” och äkta patchwork mattor tillverkas av äldre turkiska handknutna mattor. Därefter har mattornas bitar färgats i olika kulörer eller behållit mattans originalfärg.

Vintage mattor i detta sortiment är maskintillverkade mattor med lapptäcke liknande mönster, i olika färger och med varierande mönster. Maskintillverkade mattor för att kunna erbjuda billiga mattor. Det finns även mattor som inspireras av äkta vintage mattor, med ett vackert slitet utseende som har skapats för att inge en unik, rustik och personlig känsla!

Matta i vintage stil

Matta i vintage stil liknar moderna mattor men med ett mer klassiskt utseende. Dessa mattor ser äldre ut och har en charm som är svår att inte beundra när man är i samma rum. Matta i vintage stil ser otroligt snyggt ut i flera inredningsstilar om du inreder på rätt sätt. Rustika mattor kan anses som gammalmodiga, men med en rätt inställning och flera försök kan en vintage matta ge ett modernt och otroligt snyggt intryck! Se vårt breda sortiment av billiga mattor online i vintage stil här.


Välkommen till oss på semattor.se för att hitta din vintage matta online!