Gardiner

per sida
Sätt fallande sortering

12 artiklar

 1. -47%
 2. -47%
 3. -47%
 4. -47%
 5. -47%
 6. -47%
 7. -47%
 8. -9%
 9. -31%
 10. -31%
 11. -31%
per sida
Sätt fallande sortering

12 artiklar

Gardiner för alla hem & rum

Här hittar du gardiner i olika material, längder, former, färger och varierande prisklasser. Vi erbjuder mängder av gardin till billigt pris och bra kvalitet för dig som vill inreda hemmet med stil och elegans. Att inreda sitt hem ska inte kosta en förmögenhet, just därför väljer vi att pressa ner våra gardiners priser samtidigt som den goda kvalitén förblir densamma. Billiga gardiner i hög kvalitét hittar du hos oss på semattor.se!

 

Gardiner för modern inredning

Gardin ger rum och ytor en elegant och fin touch som kan kombineras väldigt bra med olika mattor och möbler. Det gäller att ha i åtanke att matcha gardinens färgkombinationer, material, tunn- och tjockhet samt längd med resterande objekt i rummet. Populära gardinfärger i dagsläget är: beige gardiner, linne gardiner, bruna gardiner, svarta gardiner, vita gardiner, blå gardiner och grå gardiner. Skapa en fin färgkombination med kuddar & kuddfodral för att ge rummet en enhetlig och utänkt design. Att kombinera en vit matta eller beige matta som vardagsrumsmatta — med fina gardiner kan en modern inredningsstil skapas och lyfta inredningen i hemmet.

 

Multiband gardin

Multiband gardin har blivit mer och mer populärt i de svenska hushållen och det kan bero på dess multifunktionella upphängningssätt. Multibandsgardiner ger möjligheten att hänga upp gardiner på tre sätt:

 

 • Hänga upp gardiner direkt på stången med hällor.
 • Hänga upp gardin med fingerkrokar.
 • Hänga upp gardinen med rynkbandskrokar.

Multiband gardin är med andra ord enklare och smidigare att hänga upp för att skapa en ombonad och härlig känsla i hemmet. Dess enkelhet innebär att det går snabbare att byta ut gardin i kök, sovrum, vardagsrum, balkong och andra rum. Processen att byta ut breda, tunna, tjocka, tunga eller långa gardiner blir enklare med multiband gardin. Gardiner med öljetter är även ett alternativ, men denna variant är inte alltid lika enkel att hänga upp. Kombinera en mjuk ryamatta med multiband gardin så blir det en väldigt stilren miljö.

 

Billiga gardiner hos semattor.se

Det är inte alltid lätt att välja rätt gardin till hemmet och just därför erbjuder vi billiga gardiner i hög kvalité för att du ska kunna testa olika inredningsstilar hemma utan att det ska kosta för mycket! Gardin brukar bytas ut vid säsongsbyte eller när man bara vill göra en frisk förändring i hemmiljön. Det som är bra är att gardiner inte tar särskilt mycket plats att lagra, vilket innebär att du kan ställa gardinen åt sidan till det är dags att byta ut dem igen. Det ska vara kul att inreda sitt hem, vilket vi på SE Mattor är mån om! Våga experimentera med heminredningens gardiner för att hitta just din personliga inredningsstil!

Välkommen till SE Mattor! Hitta fina gardiner som matchar din matta!

Här hittar du billiga mattor och gardiner till otroligt bra pris och bra kvalitet! Välj och vraka inom vårt breda sortiment för att ha kul när du inreda ditt hem!