Gul Matta

Gula mattor utstrålar positivtet, värme och glädje som smittar av sig! Höj stämningen i alla rum med en härlig matta i gul färg! Här hittar du ett fint urval av gula mattor!

per sida
Sätt fallande sortering

16 artiklar

 1. -30%
 2. -28%
 3. Ny-50%
 4. -19%
 5. -50%
 6. Ny-50%
 7. -38%
 8. -38%
 9. -50%
per sida
Sätt fallande sortering

16 artiklar

Gul matta sprider glädje & positivitet

Visste du att gula mattor har förmågan att höja stämningen och humöret i alla rum? Mattor i gul färg sprider positivitet och glädje genom dess ljusa och somriga färg. Färgen gul är en ljus och harmonisk färg som utstrålar mycket energi och glädje. Därför kan en gul matta sitta utmärkt på ett rum med mindre tillgång till dagsljus.

En gul matta kan placeras precis överallt i hemmet, men vanligtvis hittar man gula badrumsmattor i badrummet eller gula vardagsrumsmattor i vardagsrum. Gula utomhusmattor är även populärt utomhus eftersom dess färg återspeglar den fantastiska solen! Det är så snyggt med sådana mattor!

 

Gula mattor och inredning

Gula mattor är väldigt snyggt och kan skapa en vacker och glad inredningsstil i hemmet. Kombinerar du den gula färgen på mattan rätt med resterande inredning, väggfärg och golv så kan rummet utstråla elegans och en modern känsla. Gul matta kombinerat med beige matta eller vit matta kan ge väldigt snygga resultat som höjer inredningsnivån hemma. Det är inte alltid enkelt att inreda med en matta i gul färg, men genom att läsa på och förstå färgkombinationer så kan gula mattor göra underverk! Gult är absolut inte fult om du gör det rätt!

 

Mattor i gula nyanser

Mattor i gult finns i flera olika gula nyanser. Nedan nämner vi gula nyanser som ser bra ut på gula mattor:

 

 1. Senapsgul matta
 2. Citrongul matta
 3. Saffran färgad matta
 4. Guld matta
 5. Ljusgul matta
 6. Lätt gul matta

 

De gula färgnyanser som nämndes ovan är endast en liten utgåva av alla gula toner. De ska användas som inspiration för dig som söker en gul matta till hemmets rum! Gör så att stämningen hemma blir både piggare och gladare genom att dekorera med en färgglad gul matta!

 

Guld matta med gul nyans

Vi har många storlekar och kombinationer av gul och guldiga mattor. Färgen guld är en elegant och vacker färg som ger ett modernt utseende till rummet. Att kombinera denna färgen med gråa nyanser ger dig en väldigt vacker prydnad till rummet som är enkelt att inreda med. Hitta din matta i guld här!

 

Gula mattor online från semattor.se

Gula mattor är för dig som vågar. Vågar vara sig själv och sprida positiv energi genom den glada gula färgen. Gul är inte fult. Här hittar du billiga mattor och gula mattor online som du snabbt får hem för att inreda ditt hem med din personliga stil.

Välkommen till semattor.se för att hitta en gul matta!