Super Deal
-50%

Brolly Loop Kräm Ryamatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-275-00
899,00 kr Regular Price 1 799,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Skapa en fridfull och harmonisk atmosfär i ditt hem med vår eleganta krämfärgade matta. Med sitt zen-inspirerande mönster och harmoniska, moderna utseende blir den en perfekt inredningsdetalj för att skapa lugn och balans i ditt rum.

Vår matta är inte bara vacker utan också OEKO-TEX certifierad, vilket garanterar att den uppfyller högsta standarder för hållbarhet och säkerhet. Du kan vara trygg i att den är tillverkad av miljövänliga material som är skonsamma mot både dig och miljön.

Inte nog med det, vår krämfärgade matta är också enkel att rengöra och underhålla. Tack vare dess högkvalitativa konstruktion kan du enkelt ta bort smuts och fläckar med hjälp av en dammsugare eller en fuktig trasa. Det gör den till en praktisk lösning för alla hushåll.

Mönstret på mattan är inspirerat av zen-estetiken och ger en känsla av frid och balans. Den neutrala krämfärgen ger en lugnande och behaglig atmosfär, samtidigt som den moderna designen ger ett stilfullt och aktuellt utseende till ditt rum.

Vår krämfärgade matta med zen-inspirerande mönster är en perfekt inredningsdetalj för vardagsrummet, sovrummet eller vilket rum som helst där du vill skapa en harmonisk och modern atmosfär. Den blir ett centralt fokus i rummet och skapar en avkopplande miljö för dig att njuta av.

Skapa ett harmoniskt och modernt utrymme med vår krämfärgade matta med zen-inspirerande mönster. Dess OEKO-TEX certifiering garanterar att den är säker och hållbar, medan dess enkla rengöring gör den bekväm och användarvänlig. Låt ditt hem blomstra i lugn och harmoni med denna vackra och stilfulla matta. Beställ din matta idag och ge ditt rum den perfekta touchen av avkoppling och modernitet.

Specifikationer
Färg Kräm
Typ Ryamatta
Material Polypropylen
Tjocklek ≈ 7 mm & ≈ 20 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Brolly Loop Kräm Ryamatta