Badrumsmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

21 artiklar

En badrumsmatta gör ditt badrum bekvämare, mysigare och är ett enkelt sätt att låta inredningen ta nästa steg på. 

I vårt sortiment hittar du... Läs mer

 1. -50%
 2. -50%
 3. -50%
 4. -42%
 5. -42%
 6. -42%
 7. -42%
 8. -42%
 9. -42%
 10. -36%
 11. -36%
 12. -24%
 13. -24%
 14. -36%
 15. -36%
 16. -36%
 17. -36%
 18. Ny-42%
 19. -36%
 20. -42%
 21. -42%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

21 artiklar

Badrumsmattor – både praktiska och viktiga för inredningen

En badrumsmatta är tillverkad för att passa i och klara av den fuktiga och våta miljön som finns i badrum, tvättstugor och på toaletter. De tillverkas i tåligt och starkt material och klarar av att tvättas i maskin så att de håller sig fräscha och fina under lång tid.  

Badrumsmattan håller inte bara golvet torrt utan gör faktiskt badrumsmiljön säkrare eftersom den också minskar halkrisken. Mattorna är praktiska på flera sätt – och inte minst gör det mycket för inredningen och atmosfären i badrummet!

 

Skapa en snygg och bekväm miljö i ditt badrum med en matta i rätt stil

En badrumsmatta är inte bara ett viktigt inslag i inredningen, utan också ett sätt att höja komforten i badrummet. En matta i bra kvalitet är skön att gå och stå på, gör badrummet mer ombonat och gör att badrumsgolvet inte behöver bli blött efter dusch och bad.

En ny matta är ett enkelt och billigt sätt att förändra inredningen i hela badrummet och få badrummet i rätt stil som harmoniserar med eller blir en snygg kontrast till övrig inredning, kakel och väggar. Välj bland runda eller fyrkantiga badrumsmattor med kort eller lång lugg i vårt sortiment!

 

Vilken badrumsmatta ska jag välja till mitt badrum?

 

 • Vilken stil är du ute efter?
  Romantisk, modern, minimalistisk stil eller kanske starka färger och kontraster? Kommer en rund eller klassiskt fyrkantig matta passa bäst? Välj en matta som bidrar till den stil du vill ha i ditt badrum.
 • Hur vill du placera mattan?
  Letar du efter en mjuk och skön matta att lägga framför badrumsspegeln? Kanske vill du ha en matta som är skön att kliva ut på direkt efter duschen och som hindrar att vatten sprider sig i resten av rummet. Om du har ett större badrum kan mattan placeras mitt i rummet för att dämpa ljud och ge badrummet en mysigare atmosfär. 
 • Får du plats med flera mattor?
  Flera små mattor i ett större badrum kan skapa en spännande effekt. Placera en framför badkaret och en annan vid dörren – och varför inte experimentera med olika former?

 

 

Beställ din badrumsmatta hos SE Mattor

Vi vill att ditt köp hos oss ska vara så smidigt och tryggt som möjligt. Du får alltid fri frakt och 30 dagars öppet köp på din beställning. Bland våra frågor och svar hittar du praktiskt information om leverans, betalsätt, retur och mycket annat. Har du andra funderingar eller hittar inte svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!