Gångmattor

Gångmattor är en viktig del av inredningen och ger hemmet en ombonad känsla. Gångmattor passar särskilt bra i avlånga utrymmen som hallen, korridoren och köket.

Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 148

Sida
  1. -30%
  2. -49%
  3. -30%
  4. -23%
  5. -24%
  6. -50%
  7. -24%
  8. -24%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 148

Sida

Välj en matta i rätt design som passar din hall, ditt kök eller andra svårinredda rum i hemmet 

En gångmatta är perfekt att placera i hallen, korridoren, köket eller framför trappan. Ofta är dessa utrymmen smalare och kan vara svåra att inreda med mattor och möbler. Med en längre och smalare matta får rummen värme, personlighet och ett ordentligt inredningslyft. 

 

Gångmattor i olika storlekar, färger och stilar  

I vårt sortiment hittar du gångmattor i alla möjliga storlekar och färger. Gångmattorna är ofta smala och långa i sin utformning så att de passar rum i hemmet som hallen, korridoren eller köket. En större matta ger mycket mjuk yta att gå på, samtidigt som den dämpar ljud. Mindre mattor eller mattor i rund modell passar bra när du vill fokusera särskilt mycket på design och inredningsstil. Välj mönster och färg efter din egen smak: en matta som harmoniserar med resten av rummet eller en som ger effektfull kontrast?

 

Kan man ha en gångmatta i köket? 

En gångmatta passar utmärkt i köket. Många kök har en långsmal form och med en matta fyller du ut utrymmet och gör köket mer ombonat. Det är också ett enkelt sätt att inreda på och låta din egen stil ta plats i rummet. Dessutom hjälper en gångmatta i köket till att hålla smulor och annat borta från resten av hemmet.

Här hittar du fler mattor som passar i köket.

 

Gångmatta

Välj rätt gångmatta till hallen

Med rätt mått, färg och mönster kan en matta i hallen lyfta hela rummet. En gångmatta välkomnar både dig och besökare till ditt hem. 

Rätt längd på gångmattan kan göra att hallen känns större. Hos oss hittar du flera olika längder och bredder. Har du en mer kvadratiskt formad hall kan en rund matta göra mycket för rummets helhet. Mjuka mattor gör atmosfären mer mysig, medan en matta med kort lugg är mer funktionell och lättare att hålla efter. En del material är mer smutsavvisande än andra så det kan vara bra att tänka på att välja en matta som passar ditt hems förutsättningar. 

Här hittar du alla våra dörrmattor att komplettera hallmattan med.

 

Handla dina mattor hos oss

När du handlar hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp och fri frakt. Har du funderingar kring ditt köp? Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver rådgivning! 

Gångmatta med informativ punklista