Moderna Mattor

Moderna mattor i alla olika varianter av storlekar, färger och material hittar du här hos oss på SE Mattor. Vi har en modern matta för alla sorters inredningsstilar som utstrålar en modern... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 248

Sida
 1. Ny
 2. Ny
 3. Ny
 4. -42%
 5. -42%
 6. -42%
 7. -42%
 8. -42%
 9. -42%
 10. -42%
 11. Ny
 12. Ny
 13. Ny
 14. Ny
 15. Ny
 16. Ny
 17. -36%
 18. -34%
 19. -29%
 20. -22%
 21. -35%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 248

Sida

Moderna mattor i stilren design

Moderna mattor har en stilren design som är trendigt inom moderna hem. Dess neutrala färg och enkla design skapar en stilren och graciös känsla som utstrålar elegans. En matta i modern stil kan placeras överallt hemma och kan transformera ett tråkigt rum till en modern och snygg hemmiljö. Mattor i modern stil finns i fler olika stilar och placeras vanligtvis i vardagsrum, sovrum, hall och kök.

 

Modern matta i olika form, färg och storlek

Modern matta finns i flera olika varianter som gör varje matta stilren på sitt egna sätt. Färg, form och storlek på matta utgör hur bra den passar i ditt hem. Populära moderna mattor är ryamattor, viskosmattor och fler mattor som utstrålar lyx och minimalism.

Mönstrade moderna mattor i snygga färger passar bra för rum med minimalistisk inredning eller för att matcha färger med resterande inredning.

Enfärgade mattor i modern design ger en stilren och snygg känsla till rummet. Dessa typer av modern matta är populära och utstrålar lyx. Grå modern matta eller beige modern matta är extra populära färger.

Runda mattor i modern stil skapar en ny dimension inom modern inredning och kan vara ett bra sätt att få nya former i rummet. 

Stora mattor i modern design ger en lyxig samt ombonad känsla för hela rummet. Det är en väldigt snygg inredningsdetalj för att få till en vacker och stilren modern inredning hemma.

Långa mattor inom modern heminredning är graciöst och elegant vilket lyfter avlånga rum rejält. En fin modern matta som hallmatta, gångmatta eller dörrmatta.

Söker du en kombination av en stilren design och bekväm material så bör du ta en titt på en modern matta!

 

Modern matta till modern inredning

Modern matta håller det stilrent och enkelt hemma, för dig som gillar den moderna inredningsstilen. Moderna mattor och ryamattor är väldigt populärt inom hushåll som älskar inredning och detta på grund av mer än att de är snygga mattor.

Moderna mattor fungerar som ljuddämpare och skyddar även fötterna mot kallt golv, speciellt en kall vintermorgon. Rätt modern matta kan ge ett otroligt lyft till rummet och ge ett ombonat och hemtrevligt intryck.

 

Rengöring av moderna mattor

Kort skuren lugg på modern matta innebär att rengöring av mattan blir enklare än vanligt. Billiga mattor i modern stil innebär ett hållbart val för dig som älskar inredning. Du kan testa och experimentera inreda hemmet med moderna mattor utan att det ska kännas i plånboken. Lagra moderna mattor för att byta ut dem då och då beroende på säsong, högtid och helt enkelt när du känner för det.

Enkel rengöring och enkel design betyder att du enkelt kan hålla det rent och snyggt hemma. Nästintill tvättbara mattor är moderna mattor ett bra val för dig som vill underlätta rengöringen. En modern inredning behöver en modern matta!