Alla Mattor

Upptäck en värld av komfort och stil med vårt omfattande sortiment av mattor. Från tidlös elegans till moderna mönster, hitta den perfekta mattan som passar din personliga stil och förvandla... Läs mer
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 496

Sida
 1. -41%
 2. -36%
 3. -34%
 4. -29%
 5. -29%
 6. -29%
 7. -41%
 8. -50%
 9. -49%
 10. -33%
 11. -42%
 12. -50%
 13. -29%
 14. -42%
 15. -29%
 16. -46%
 17. -42%
 18. -50%
 19. -36%
 20. -42%
 21. -29%
 22. -29%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 496

Sida

Billiga mattor i bra kvalité gör ditt rum komplett

Billiga mattor är din bästa vän när det gäller inredning. En matta är en stor del inom inredning och genom att välja en billig matta får du en större budget för resterande möbler i rummet. 


Att välja ut en rumsmatta kan vara ett svårt och stort beslut, det är trots allt den som i många fall blir pricken över i:et och som kompletterar hela din inredning i ett rum.


Att hitta rätt i denna djungel av olika material, designer, storlekar, former, mönster och färger kan kännas omöjligt. Det är det dock inte!


Det du främst behöver ha koll på är vilken storlek du är ute efter och vilken färg som passar dig bäst, materialet är också viktigt att hålla koll på eftersom man i de flesta fall vill att den ska hålla en längre tid.


Det bästa alternativet är förstås en högkvalitativ- och billig matta.

 

Mattor i olika storlekar och material till billigt pris

Vilken storlek behöver du? Ska du ha en matta till din soffa, i vardagsrummet? Eller är du ute efter något skönt och mysigt att sätta ner fötterna på under morgnarna när du vaknat? 


Var din matta ska placeras spelar stor roll när det kommer till alla dessa punkter.


En modell i större storlek, exempelvis 200 x 290 centimeter är ett utmärkt val till en större soffgrupp eller ett större möblemang, då den hjälper till att rama in möblerna på ett snyggt sätt och gör hela intrycket komplett och blir en yta som ögat finner tillfredsställande att se på.


Mattor som ska finnas i en hall ska gärna ha ett lite mer slitstarkt material och i många fall syns slätvävda designer i ett mer bastant material i en hall, och den absolut vanligaste storleken på en gångmatta till hallen är 80x300 centimeter.

 

Hallmattor och dörrmattor gör din entré välkomnande

När det kommer till att välja hallmatta så bör du ta hänsyn till att just hallen är ett rum med väldigt mycket trafik, där människor går in och ut, passerar och går igenom, av den anledningen bör du ha en tålig hallmatta, gärna en med kort lugg som då också döljer spåren som fötterna lämnar efter sig och hjälper till att hålla din hall ren.


Välj med fördel en gångmatta i neutral, kanske lite mörkare färg, med en lugg som är ungefär en halv till en centimeter hög.


Då kommer det inte att bildas fotspår längs dess yta och tack vare luggen så kommer inte heller grus som gärna samlas i hallen att synas.


Kompletterar du dessutom med en dörrmatta i jute eller något annat slitstarkt och tåligt material så kommer majoriteten av allt grus och korn att hamna i den och inte följa med in i resten av hallen.

 

Ett brett sortiment av billiga mattor

I vårt sortiment hittar du mängder av snygga, moderna och billiga mattor online i alla möjliga olika stilar, storlekar och material.


Vi ser till att det finns minst en matta för varje smak och vi har också sett till att möjligheten till att matcha samma design men i flera olika storlekar.


Du kan låta dess design och utseende gå som en röd tråd genom hemmet tack vare att vi sett till att i princip alla våra designer finns i flera olika storlekar.


Här hittar du designer som passar i alla rum. Vi har snygga gångmattor, hallmattor och köksmattor.


Vi har också moderna, mysiga ryamattor i mängder av designer och med olika längd på luggen.


I sortimentet finns praktiska och funktionella badrumsmattor, tvättbara billiga mattor, små mattor och stora mattor som vardagsrumsmatta.

 

Snygga köksmattor i olika storlekar

Att hitta en matta till köket eller till matgruppen kan ibland kännas svårt.


I köket är risken för att spilla och att smutsa ner betydligt högre än i övriga rum.


Då är det behändigt att välja ett tåligt material som till exempel en slätvävd matta i polyester som är lätt att rengöra vid spill och fläckar.


Oftast krävs det bara en fuktig trasa för att rengöra, om man upptäcker spillet eller fläcken fort.


Vi har även utökat sortimentet med en hel del tvättbara mattor i olika designer som passar bra i köket som köksmatta, både som gångmatta i köket och under matbordet och som håller länge bara du tar hand om den på rätt sätt.

 

Vilken storlek bör du ha på en köksmatta som ska ligga under köksbordet?

En bra tumregel när det kommer till att välja storlek är att mäta ut bredden på bordet och även stolens sittdjup och sedan plussa ihop dessa mått.


Det resultatet blir sedan utmärkt att utgå efter när det kommer till storleken på din matta kök.


Se till att välja form på mattan utefter matbordet, att ha en rund matta till ett rektangulärt matbord är inte optimalt.


Välj en rund modell till ett runt bord, och en rektangulär variant till ett rektangulärt bord, då får du det absolut bästa, estetiska och funktionella resultatet.


För att hitta veta vilka former du vill ha i hemmet borde du experimentera med runda mattor hemma. Detta gör du på bästa sätt genom att köpa billiga mattor.

 

Välj bland mängder av mattor i olika material och stilar

I sortimentet kan du hitta billiga mattor i en mängd olika material och stil.


Vi har allt från klassiska mattor i polyester, polypropen, lyxiga viskosmattor och mjuka, mysiga ryamattor att borra ner kalla fötter i.

Slätvävda och flatvävda mattor med kort lugg som är sköna att gå på och mycket mer.


Vi har mattor i alla möjliga olika färger och mönster, du hittar modernt mönstrade exemplar i regnbågens färgskala och ser till att hålla vårt sortiment uppdaterat och modernt samtidigt som vi ser till att både behålla och ta in de klassiska, tidlösa exemplaren som funkar till alla stilar.


Ta hand om den på bästa sätt genom att regelbundet dammsuga och följa dess fibrer.


Låt inte damm och annat samlas på hög bara för att det inte syns, det påverkar livslängden och kvaliteten.


Om en fläck uppstår, se genast till att ta bort den med hjälp av en fuktig trasa (gäller ej på viskos) och gnugga försiktigt och mjukt för att suga upp och tvätta bort den fläck som annars uppstår.


Självklart bör du ta hand om din matta, men ibland sker olyckor och mattan kan slitas samt förstaras.


Ett billigt sätt att komma undan är att investera i en bra och billig matta.

Billiga barnmattor till de små lekfulla

Barnens rum är också viktigt att ha i åtanke.


En färgglad, mönstrad barnmatta främjar viljan till lek och lärande och barnet har ett mjukt underlag att sitta och leka på.


Det bästa med barnmattor är också att de fungerar som ljuddämpande och skyddar golvet från leksaker som kastas, och är samtidigt något mjukt att landa på när de små fötterna springer runt med vingliga steg.


Välj mellan färgglada barnmattor och mer neutrala mattor med olika lekfulla mönster och designer.


En barnmatta bör vara tålig och kunna stå emot det slitage som uppstår när barnet med hjälp av  sin fantasi kan förvandla den till en vältrafikerad bilväg och allt annat som ett barns lekfulla och nyfikna sinne kan trolla fram.


Just därför är ett bra alternativ billiga mattor.

 

Billiga mattor i hög kvalitet

Genom att skapa direkt kontakt med tillverkaren har semattor.se lyckats bygga starka relationer som möjliggör högkvalitativa mattor till billiga priser.


Utan mellanhänder och med stora beställningar har vi lyckats pressa ner priserna rejält.


Att skära ner på kostnaden och kunna erbjuda kunderna alternativa prisklasser är något vi tror på.


Vi har som mål att sälja Sveriges billigaste mattor som håller en hög standard när det gäller utseende och kvalitet. Söker du en billig matta så har du kommit rätt! 


Välkommen till oss på semattor.se Högkvalitativa och billiga mattor.