Vit Matta

Med en vit matta ger du ditt hem ett fräscht och elegant utseende. Att inreda med vitt på golvet är tacksamt eftersom det är en tidlös färg som är lätt att kombinera med andra färger och... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 74

Sida
 1. -42%
 2. -42%
 3. -34%
 4. -5%
 5. -50%
 6. -3%
 7. -5%
 8. -34%
 9. -47%
 10. -33%
 11. -36%
 12. -36%
 13. -42%
 14. -34%
 15. -41%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 74

Sida

Vit matta i bomull, akryl eller ull?

Fluffig, mjuk, med textur eller kort lugg – vi har mattor i många material. Låt en stor vit fluffig matta tillföra hög mysfaktor, eller skapa liv i ett rum med en ljus matta med mönster. Botanisera bland exempelvis:

 • maskinvävd matta
 • ullmatta
 • barnmatta
 • badrumsmatta
 • ryamatta
 • Wiltonmatta

Läs gärna våra tips om hur du väljer rätt vardagsrumsmatta här.

Kombinera olika ljusa mattor

En ljus matta framhäver alla inredningsstilar och kan kombineras med inredning i alla färger. Oavsett om ditt hem har naturliga trämöbler, en elegant lädersoffa eller färgglad keramik passar en ljus matta till alla färger och material.

Ett sätt att lyfta ett rum och göra det spännande är att sätta ihop två eller fler mattor till en större matta. Låt kreativiteten flöda och prova dig fram! Var inte rädd att mixa olika mattors mönster och material. Lägg mattorna lite omlott så att kanterna döljs.

Hur rengör man en vit matta? 

Vita mattor kan vara extra känsliga mot spill jämfört med andra mattor som är mörkare. Därför är det en bra idé att välja tvättbara mattor hellre än vanliga mjuka ljusa mattor. Det effektivaste sättet att förebygga spillolyckor är genom att placera den långt ifrån matplatser och andra trafikerade platser i hemmet. Därför är det populärt att placera en vit matta i vardagsrum och sovrum. Läs fler tips i hur du tvättar din matta på rätt sätt. 

Perfekt för små fötter i barnrum

En ljus matta är perfekt att rulla ut i barn- och ungdomsrum. Mattans dämpade utseende passar utmärkt ihop med den söta, mjuka inredningen som du ofta ser i dessa typer av utrymmen.

SE Mattor – mattor av hög kvalitet som syns och känns

Våra mattor gör mer än bara täcka dina golv. De bidrar med behaglig värme under kalla årstider och sätter en ombonad touch på ditt hem. Du vet väl att vi även erbjuder halkskydd?

Klicka hem din nya matta online från oss, eller besök våra fysiska butiker i Helsingborg, Ödeshög och Södertälje. Vår kunniga personal hjälper dig gärna om du har frågor och funderingar!

Med oss får du:

 • låga priser
 • brett sortiment av kvalitetsmattor
 • expertrådgivning
 • snabb service