Guld Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

18 artiklar

Inred ditt hem med en lyxig guld matta med guldiga detaljer och stilren design. Guldiga mattor lyfter din inredning med en elegant inredningsstil som gör hemmet lite mer bekvämare och lite mer... Läs mer

 1. Ny-50%
 2. Ny-50%
 3. -30%
 4. -24%
 5. -24%
 6. -50%
 7. -50%
 8. -38%
 9. -50%
 10. -38%
 11. -19%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

18 artiklar

Guld matta som utstrålar lyx och exklusivitet

Guld matta med guldiga detaljer skapar en iögonfallande inredning som utstrålar en lyxig känsla i hemmet. Färgen guld har en exklusiv och dyr stil eftersom den inspireras av grundämnet guld som är en värdefull ädelmetall. Genom att efterlikna den guldiga färgen från ädelmetallen har en vacker och lyxig inredningsfärg skapas vilket uppskattas av många moderna hem. Just därför är en matta i guld färg associerad med lyx och exklusivitet.

 

En guld matta kan placeras överallt i hemmet och är ett bra tillskott till en lyxig, exklusiv och modern inredning. Populära rum att använda guldiga mattor är som vardagsrumsmatta, hallmatta, gångmatta och sovrumsmatta. En lyxig matta i guld färg höjer exklusiviteten inom inredning som bidrar till en elegant atmosfär. Hos oss på semattor.se finner du ett stort urval av guld mattor till bra pris och god kvalitet som lyfter din moderna inredning. Välj och vraka för att hitta din perfekta guld matta!

 

Inredning med mattor i guld färg

Mattor i guld färg är väldigt snyggt och roligt att inreda hemmet med. Det finns flera olika färgkombinationer med guld som resulterar till en elegant och lyxig inredning. En matta i guld färg passar mycket bra inom modern inredning eftersom dess unika färgnyans utstrålar en modern och stilren känsla. Populära färgkombinationer som innehåller guld färg är vit och guld, svart och guld, beige och guld samt grå och guld. Dessa färgscheman utgör en snygg heminredning som visar att du gillar ett stilrent och lyxigt hem. Nedan kan du se olika färgkombinationer av mattor i guld färg.

 

Matta i guld och vit

Vit och guld färg på matta är den vanligaste kombinationen på både matta och lyxig inredning. En populär design är vit marmor matta med guld-detaljer, vilket efterliknar en känsla likt interiören av ett kungapalats.

 

Matta i guld och svart

Svart och guld färg på matta är en annan populär färgkombination som utstrålar lyx, elegans och mystik. Det snygga färgschemat av svart och guld på mattan samt inredningen ger ett djup till rummet, vilket skapar en otroligt häftig atmosfär.

 

Matta i beige och guld

Beige och guld färg på matta är en mjuk och härlig kombination som går väldigt bra ihop. Detta eftersom färgerna är väldigt lika varandra och går ihop med harmoni. Beige med guldiga detaljer är både neutral och lyxig för en vacker modern inredning.

 

Guld matta med fina detaljer

(Bilden visar en guld matta som utstrålar lyx & elegans)

 

Matta i guld och vit marmor

Mattor i guld och vit marmor är otroligt vackra eftersom kombinationen av vit marmor och guldiga detaljer skapar en lyxig och modern känsla i hemmet. Marmor matta med guld färg har förmågan att utstråla en unik atmosfär som bidrar till en lyxig inredning och avslappnande miljö. Här hittar du flera olika marmor mattor med guldiga detaljer för att uppnå din lyxiga och moderna heminredning!

 

Hitta guldiga mattor online

Hitta guldiga mattor online från SE Mattor som gör ditt hem mer personligt och lyxigt. Här finner du billiga mattor i flera olika mattstorlekar, materialer, former och designer. Testa nya inredningsstilar eller komplettera din nuvarande inredning med en billig matta som inte kostar för mycket. Våra billiga priser tillåter dig att experimentera med din inredning på det sättet att du kan ha råd med fler mattor som du kan byta ut efter säsong, inredningsstil eller högtider. Välkommen till SE Mattor för att hitta din perfekta guld matta.