Grön Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

8 artiklar

Placera en grön matta i hemmet för att skapa en skön och harmonisk stämning där avslappning maximeras. Grönt är skönt, precis som alla våra gröna mattor i vårt breda sortiment! Välj... Läs mer

  1. Ny-22%
  2. Ny-23%
  3. Ny-23%
  4. -33%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

8 artiklar

Grön matta utstrålar lugn

Grön matta är en otroligt vacker matta med grön färg. Gröna mattor kan placeras precis överallt i hemmet och sticker alltid ut från mängden. Vardagsrumsmatta, badrumsmatta, hallmatta och alla andra typer av mattor i grön färg fungerar utmärkt. Stora mattor är mycket snyggt i stora utrymmen medan små mattor passar bra i små ytor. Gillar du en naturnära färg som drar åt sig uppmärksamhet men samtidigt en lugnande effekt? Då bör du titta på en grön matta!

 

Gröna mattor är sköna mattor

Gröna mattor med bekväm lugg och design utstrålar harmoni. Den fantastiska fina gröna färgen på en matta förmedlar en ljuv och fin känsla som får gäster att känna sig hemma. Grönt är skönt brukar man säga och det är precis vad gröna mattor innebär. I barnrum kan en grön barnmatta placeras eftersom den gröna färgen på matta är både lekfull och lugnande för de yngre att leka på. Den naturnära färgen främjar kreativitet för lek och skoj på den gröna mattan.

 

Matta i grön färg

Matta i grön färg sticker ut från resterande inredning — om du inte redan har en grön och växtberikad inredningsstil. Runda mattor i grön färg fungerar väldigt bra i alla olika rum och miljöer. Badrumsmatta i grön färg samt i rund form är något alla bör testa för att få badrummet att kännas naturnära och avslappnande. Billiga mattor i gröna färgnyanser hittar du på semattor.se. Testa och experimentera när du inreder med en grön matta!