Trasmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

24 artiklar

 1. -20%
 2. Ny-23%
 3. Ny-23%
 4. Ny-22%
 5. Ny-23%
 6. Ny-23%
 7. Ny-23%
 8. Ny-23%
 9. Ny-22%
 10. Ny-22%
 11. Ny-23%
 12. Ny-23%
 13. Ny-23%
 14. Ny-23%
 15. Ny-23%
 16. Ny-22%
 17. Ny-22%
 18. Ny-23%
 19. Ny-22%
 20. Ny-23%
 21. Ny-22%
 22. Ny-23%
 23. Ny-23%
 24. Ny-22%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

24 artiklar

Trasmatta för en hemtrevlig miljö

Trasmatta är den svenska traditionella mattan och är symbolisk för enkelhet samt ett gott och jordnära boende i lantlig stil. När man tänker på trasmattor, får man upp en bild av gamla stugor och bondgårdar med långa mattor som antingen är enfärgade eller randiga och färgglada färger. En trasmatta placeras oftast i hallen, köket eller vardagsrum och ger en naturnära känsla till inredningen. Trasmattor har genom tiderna värmt upp och uppmjukat hemmets hårda och kalla golv. Just därför skapas en trygg och omhändertagande känsla av trasmattor som utstrålar en hemtrevlig aura. Det ligger mycket historia bakom den fina och enkla trasmattan.

Trasmattor är både tåliga och enkla att rengöra

Trasmattor i hemmet skapar en hemtrevlig känsla som utstrålar enkelhet och funktionalitet. De är både fina och funktionella eftersom trasmattor är enkla att rengöra och samtidigt slitstarka. Trasmattor håller väldigt länge och klarar av slitage från svåra förhållanden som andra mattor inte alltid klarar av. Detta eftersom att trasmattan inte har lugg det vill säga är luggfri som gör att den tål mycket slitage. Trasmattans hållbarhet och tålighet innebär att mattan passar perfekt som köksmatta och hallmatta. Dessa mattor fungerar även som vardagsrumsmatta och sovrumsmatta, speciellt i hushåll med småbarnsfamilj som innebär mycket spring och lek. De hållbara mattorna tål barnens spring, lek samt matspill, eftersom att trasmattor är enkla att tvätta!

Trasmattans storlek, färg och design

Trasmattor finns i flera olika storlekar, design och färger. Vilken typ av trasmatta som passar ditt hem är helt upp till dig och din smak. Heminredning handlar om att våga experimentera och tillslut hitta den stilen som passar dina preferenser! Trasmattor passar som tidigare nämnt i flera olika rum, vilket innebär att du också kan flytta runt på den hemma för att finna mattans perfekta rum! Det bästa med den traditionella trasmattan är att dess enkelhet gör den lätt att kombinera med olika heminredning. Livslängden och dess popularitet är väldigt långvariga dessutom, vilket gör den till en billig matta. Det hållbara valet är trasmattan. 

Sammanfattning av trasmattor:

 • - Symbolisk för enkelhet och ett jordnära levnadssätt.
 • - Tåliga och hållbara mattor.
 • - Enkel att rengöra och tvätta.
 • - Utstrålar en fin och hemtrevlig känsla.
 • - Passar perfekt i köket, vardagsrummet, sovrummet och hallen.
 • - Trasmatta finns i olika storlekar och färger
 • - Enkel att inreda och kombinera i hemmet.
 • - Bra matta till småbarnsfamiljer som kräver en hållbar matta under all spring och lek.