Altan- & Balkongmattor

Altanmattor och balkongmattor finns i flera olika former, färger och storlekar eftersom varje altan och balkong är unika på sitt sätt. Ingen altan eller balkong är den andra lik. Inred... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 33

Sida
 1. -29%
 2. -29%
 3. -29%
 4. -29%
 5. -29%
 6. -29%
 7. -27%
 8. -47%
 9. -35%
 10. -25%
 11. -25%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 33

Sida

Altan & Balkongmatta för alla hem

Altan och balkongmatta är en utomhusmatta menat för altan och balkong som är klassade som uteplatser.


Syftet med altanmattor och balkongmattor är att mjuka upp hårt underlag och samtidigt inreda uteplatsen likt en utematta.


Altan och balkong är en social plats där människor samlas för att njuta av den friska luften och vackra vädret samtidigt som allt som behövs inomhus finns nära till hands.


Precis som vardagsrumsmattor skapar en altanmatta en samlingsplats utomhus. Genom mattor till altan och balkong så följer hemmets inredning med ut till uterummet.

 

Altanmatta för altan, terrass och veranda

Altanmatta används oftast i uteplatser som altan, terrass och veranda för att skapa en mjuk och mysig miljö för sällskap och kvalitetstid.


En altanmatta placeras vanligtvis under matbordet på altanen, för att skydda fötterna från altanens stickor.


Större altanmattor är populära för att täcka en stor yta och därmed bidra till en mysigare uteplats.


Trasmattor är väldigt populärt utomhus på grund av dess tålighet och naturnära utseende.


En stor matta i altanen eller altanmattor under matbord i altanen är vanliga platser där bekvämlighet behövs. Vill du få en mysigare miljö på altanen bör du inreda din altan med en altanmatta.

 

Balkongmatta som gör din balkong bekväm

Balkongmatta används i balkonger av olika slag. En balkongmatta placeras vanligtvis i balkongens centrum beroende på uteplatsens storlek och därför är det viktigt att leta efter balkongmattor som faller dig i smaken.


En liten balkong kan använda en heltäckande balkongmatta medan en stor balkong kan inredas med en matta som täcker specifika ytor.


I en inglasad balkong kan du även ha vanliga mattor — exempelvis en ryamatta eller en köksmatta beroende på din smak och inredningsstil.


Inred din balkong utifrån dess yta och mattans storlek samt beroende på vilka balkongmattor du gillar.


Balkongmattor finns det många av. Här hittar du din perfekta balkongmatta.

 

Balkongmatta värmer fötter vid morgonkaffet

Balkongmatta skapar en mysig och varm stämning i balkongen som uppskattas väldigt mycket vid balkonghäng — speciellt på morgonkaffet när balkonggolvet är kallt.


Att sitta och avnjuta sitt kaffe på morgonen med en värmande balkongmatta under fötterna är fantastiskt, likaså att spendera en sen sommarkväll med nära och kära på balkongen samtidigt som man ser på solnedgången. Se vårt stora utbud av balkongmattor här!