Hallmattor

Hallmattor är det första besökande gäster ser när de hänger av sig jackan och tar av sig skorna. När skorna är av följer gästernas blick den avlånga... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 121

Sida
 1. -30%
 2. -25%
 3. -30%
 4. -23%
 5. -24%
 6. -50%
 7. -64%
 8. -64%
 9. -36%
 10. -33%
 11. -76%
 12. -77%
 13. -77%
 14. -77%
 15. -38%
 16. -39%
 17. -42%
 18. -42%
 19. -42%
 20. -42%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 121

Sida

Hallmatta som välkomnar gäster in till värmen

Hallmatta är en matta avsedd för att passa i hallen för att välkomna gäster in till värmen och har därför en betydlig roll inom gästernas första- och sista intryck av ditt hem. En hallmatta placeras vanligtvis i hallens centrum där val av hallmatta beror på storlek, yta och form på din hall. Det finns allt från små- till stora hallmattor i olika former, material, designer och färger som skapar olika atmosfärer i hallen. Detta betyder att du bör välja en hallmatta efter din egen preferens och smak eftersom ditt hem speglar dig och din inredningsstil. En fin hallmatta som du gillar höjer mysighetsfaktorn i hallen som får besökare att känna sig som hemma! Hos oss på semattor.se hittar du ett brett utbud på hallmattor till bra pris och kvalitet som välkomnar alla nära och kära med öppna armar!

 

Hallmattor i olika storlekar, former och färger

Hallmattor finns i mängder av olika storlekar, former och färger som utgör unika inredningsdetaljer i hallen. En hallmatta kan se ut på många olika sätt beroende på hallens storlek, inredningsstil och yta. Har du en avlång eller smal hall är en lång hallmatta som går från dörr till dörr ett bra val. Det skapar en inbjudande och elegant känsla för besökande gäster. Är din hall stort och fyrkantigt kan en rund matta eller stor hallmatta i hallen fungera eftersom den runda hallmattan ger hallen en vacker form och design som utstrålar ett harmoniskt lugn. Ett snyggt sätt att inreda är att matcha en tålig hallmatta med vardagsrumsmattan eller köksmattan beroende på vilket rum som ansluter sig till hallen. Val av hallmatta beror på vilken sorts inredningsstil som du är ute efter samt vad din vision för hemmets atmosfär i helhet ska se ut. Det första- och sista klivet in till ditt hem är genom hallen och därför bör du välja en snygg matta till hallen med omsorg!

 

Illustration av Hallmattor i olika former och storlekar

Illustrationen ovanför visar olika typer av hallmattor i varierande storlek och form. Läs mer om placering av matta och storleksguide här.

 

Hitta din matta till hall hos SE Mattor

Hitta en hallmatta som passar in i ditt hem, inredning och hall inom vårt breda sortiment av billiga mattor och hallmattor online. Hos oss på semattor.se kan du hitta din unika matta till hallen i bra kvalitet och pris! Billiga hallmattor innebär att du kan köpa mer heminredning och därmed experimentera mer med din inredning i hallen för att skapa en hemtrevlig atmosfär hemma som du älskar! Vi tror på hallmattor till billigt pris som tillåter alla att testa olika inredningsstilar i hallen för att finna sin egna inredningsstil som man är nöjd med. Välj och vraka för att hitta din perfekta hallmatta!