Stora Mattor

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 244

Sida
 1. -36%
 2. -36%
 3. -50%
 4. -33%
 5. -42%
 6. -42%
 7. -33%
 8. -42%
 9. -42%
 10. -42%
 11. -36%
 12. -50%
 13. -41%
 14. -42%
 15. -5%
 16. -36%
 17. -29%
 18. -22%
 19. -22%
 20. -5%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 244

Sida

Stor matta för alla rum

Stor matta är större än den vanliga storleken av mattor. Stora mattor täcker en större golvyta i rum och det innebär att den har en stor roll inom heminredning. En stor matta placeras vanligtvis i större rum som vardagsrum, sovrum och kök — men det betyder inte att en matta i stor storlek inte kan placeras i mindre rum. Mattor av större storlek kan till och med passa bättre i små rum om de inredes rätt och snyggt! En stor köksmatta kan sitta riktigt bra under matbordet för att främja att middagsbordet är samlingsplatsen där familjen tillsammans avnjuter en middag och samtalar om dagen.

Stora mattor har stora möjligheter 

Stora mattor täcker stora ytor i rum och det innebär att de stora mattorna har en betydelsefull roll inom inredning. Genom att kombinera diverse inredning med en stor matta finns stora möjligheter till att skapa en unik och personlig inredningsstil som är mysig samt bekväm på större golvytor. En stor rund matta i vardagsrum kan skapa en intressant och snygg atmosfär då den runda formen ger rummet en ny dimension. Genom att experimentera med mattor av olika storlek, form, färg och design ökar chansen att hitta den inredning och känsla som du söker. Stora möjligheter kommer med stora mattor.

Hur stor matta?

Hur stor matta är en återkommande fråga i olika formuleringar. Hur stor matta ska jag ha? Hur stor matta under matbord? Hur stor matta under soffa? Det enkla svaret är att testa olika storlekar för att hitta den som du gillar bäst. Genom att handla billiga mattor som är stora kan du testa dig fram tills du hittar den perfekta stora mattan som passar just ditt hem och rum. Om du är osäker på vad du eftersträvar när det gäller heminredning så kan du hitta inspiration på nätet. Det är en bra metod för att veta hur stor matta du behöver hemma. Skulle det fortfarande vara svårt att veta vilken stor matta som du ska ha kan du alltid ringa oss för hjälp! Hoppas dessa tips är till hjälp för att veta hur stora mattor du vill ha.