Runda Mattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 49

Sida

Hos hos på SE Mattor hittar du runda mattor för alla tillfällen. En härlig färgklick i hemmet eller ett mer dämpat utseende? Oavsett vilken stil du har hemma... Läs mer

 1. -42%
 2. -42%
 3. -42%
 4. -42%
 5. -34%
 6. -25%
 7. -36%
 8. -36%
 9. -36%
 10. -36%
 11. -31%
 12. -42%
 13. -36%
 14. -19%
 15. -42%
 16. -4%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 49

Sida

Den runda formen ger ett elegant och rymligare rum

En rund matta är ett elegant sätt att dekorera ett rum och gör att det ser rymligare ut. Den blir snygg att lägga i ett hörn och drar till sig uppmärksamhet genom att runda av de raka linjerna i ett vardagsrum eller kök. Hos oss hittar du även runda barnmattor vilket skapar en mysig omgivning till små barnfötter. Ändra storleken i filtreringen till vänster för att välja den storlek du önskar.

Vart ska jag placera min runda matta?

Stora runda mattor passar utmärkt under exempelvis runda matbord, medan små varianter fungerar bättre i barnrummet. Badrum, hallar och ytor som har flera ingångar passar också bra. Formen skapar nämligen en flödande känsla eftersom den inte pekar i någon speciell riktning.

Prova att inreda med en rund matta på följande sätt:

 • Definiera en liten läshörna
 • Sätta en lekfull touch på barnrummet
 • Kombinera med en rund lampa
 • Komplettera ett runt matbord

Läs gärna vår storleksguide för runda mattor. 

Sätt en naturnära touch på ditt badrum

Genom att inreda ditt badrum med en färgglad rund matta kan du uppnå en naturnära upplevelse i badrummet. Till exempel så kan du prova en grön eller blå cirkulär matta som ger ett intryck av gräs och vattendroppar – för en harmonisk och fridfull badrumsmiljö. Tar du hand om din matta på rätt sätt så förlänger du livslängden. Läs gärna hur du bäst tvättar din matta.

Ullig, hård eller mjuk?

Hos oss kan du välja mellan många olika material efter tycke och smak. Beroende på vart mattan ska placeras så är det värt att fundera över om den ska tåla lite mer slitage eller mest fungera som prydnad. Vill du ha en mjuk och skön matta i ett sovrum eller vardagsrum? Då är ull eller polyester ett bra val. 

Runda mattor för utomhusbruk

Runda mattor kan även användas för utomhusbruk, vilket ger en spännande detalj till uterummet eller uteplatsen. Experimentera gärna med olika former och färger för att hitta just din personliga stil utomhus. En rund jutematta är populärt – det naturnära materialet andas en skön zen-känsla. För en lugn och stämningsfull utomhusmiljö!

SE Mattor – din expert på mattor online

Våra mattor gör mer än bara täcka dina golv. De bidrar med behaglig värme under kalla årstider och sätter en ombonad touch på ditt hem. Du vet väl att vi även erbjuder halkskydd?

Klicka hem din nya matta online från oss, eller besök våra fysiska butiker i Helsingborg, Ödeshög och Södertälje. Vår kunniga personal hjälper dig gärna om du har frågor och funderingar!

Med SE Mattor får du:

 • låga priser
 • brett sortiment av kvalitetsmattor
 • expertrådgivning
 • snabb service