Brun Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 33

Sida

Inred ditt hem med en vacker brun matta som utstrålar en varm och ombonad känsla i hela hemmet. Kika på vårt breda sortiment av bruna mattor här!

 1. -75%
 2. -42%
 3. -21%
 4. -5%
 5. -25%
 6. -64%
 7. -26%
 8. -29%
 9. -24%
 10. -25%
 11. -25%
 12. -36%
 13. -42%
 14. Ny
 15. Ny
 16. Ny
 17. -22%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 33

Sida

Brun matta med naturnära bruna färger

Brun matta är en matta med brun färg som ger en naturnära känsla till rummet eftersom den bruna färgen är både neutral och jordnära. Bruna mattor kan placeras i varje rum i hemmet och smälter in i de flesta inredningsstilar — vilket gör det enkelt och roligt att inreda hemma.

En brun matta passar väldigt bra med andra naturnära färger och kompletterar heminredning med en neutral, jordnära och stilren färg. Bruna färgnyanser som ljusbrun, mörkbrun och beige matta i kombination med varandra ger en harmonisk och lugnande atmosfär i hemmet. Söker du en neutral och stilren matta med en lugnande effekt bör du läsa mer om en brun matta.

 

Bruna mattor i olika färgnyanser

Bruna mattor utstrålar lugn och trygghet eftersom vår planet är omgiven av jord och sand. Det betyder att färgen brun är en naturlig färg som får oss att känna sig hemma, vilket bruna mattor faktiskt gör. Precis som naturen finns det flera olika bruna färger och färgtoner som på bruna mattor. Ljusa toner och mörka toner av brun färg som är neutrala men samtidigt unika på sitt egna sätt.

 

Exempel på populära bruna färger är cognac, choklad, ek, kaffe, sand, ljusbrun och mörkbrun. Vilken brun färgnyans söker du till ditt hem och inredning? Nedan hittar du bruna mattor med olika färgnyanser som hjälper dig att hitta din perfekta färg på en brun matta.

 

Ljusbrun matta

Ljusbrun matta har en ljusare brun färgnyans som ofta beskrivs som sandfärg. Matta med ljusbrun färg skapar en ljusare inredning på ett snyggt sätt. En ljusbrun matta ska inte blandas ihop med en beige matta eftersom de bruna färgtonerna inte riktigt är likadana. Ljusbruna mattor är endast en ljusare färgton av brun - medan en beige färg innehåller en del gul och grå färgton. Ibland kan de bruna färgerna se identiska ut. 

 

Ljusbrun färg, även kallad sandfärg är mycket trendigt inom inredning under de senaste åren. Detta eftersom den ljusbruna färgen är ljus, varm och stilren. Söker du mer ljus, värme och en stilren inredning bör du titta på en ljusbrun matta.

 

Mörkbrun matta

Mörkbrun matta har en mörkare brun färgton som ger en klassisk och mysig känsla i rummet. Mörkbrun matta passar väldigt bra inom inredning med ljusa färger som beige, ljusbrun eller vit. En beige soffa med en mörkbrun matta är väldigt snyggt och stilrent.

 

Det finns även svartbruna färgnyanser som ger en lyxig och elegant känsla. Mörkbrunt och grönt är en färgkombination som är väldigt naturnära och snyggt. Svartbrun matta eller mörkbrun matta i ett rum med gröna väggar och mycket gröna växter skapar en mysig och ombonad heminredning. Denna jordnära färg är otroligt snyggt i rätt färgschema - experimentera inom inredningen hemma med mörkbruna mattor. 

 

Brun matta i olika storlekar

Brun matta passar som sagt i alla rum hemma. Men för att göra det så snyggt som möjligt är det viktigt att hitta rätt storlek, färg och form. Nu har du förmodligen hittat den bruna färgen som din matta ska ha genom att läsa informationen ovanför. Nu återstår storlek och form. 

 

Det finns stora mattor i brun färg för stora rum, vilket skapar en varm känsla i hemmet. Den bruna färgen i större ytor får rum att kännas större och mer harmonisk genom den neutrala färgen. Genom att kombinera en stor brun matta med en liten ljusbrun matta kan rummet bli ännu snyggare. Flera toner av brun utstrålar en lugnare aura som får människor att känna sig hemma. Den vanligaste bruna mattan i stor storlek är 200x300. Brun matta i 200x300 storlek är väldigt snyggt och enkelt att placera i vardagsrum och sovrum. Vi hjälper dig med att placera din matta snyggt genom denna storleksguide för mattor.

 

Rund brun matta är ett exempel på en form som tar inredningen till nästa nivå. Har du en brun rund matta som vardagsrumsmatta, hallmatta eller köksmatta bidrar den till en avslappnad miljö där stress enklare försvinner. Rund brun matta i vardagsrum är speciellt populärt inom moderna hem som vill få en modern och stilren design.

 

SE Mattor erbjuder ett stort sortiment av bruna mattor

Välkommen till semattor.se för att hitta billiga mattor och bruna mattor online. Här hittar du flera olika mattor i brun färgnyans som sätter stil och färg i alla rum och hem. Vi hjälper dig att hitta den bästa bruna mattan.