Rum

Rumsmattor till alla rum i alla möjliga färger, former, storlekar och stilar hittar du på denna sida. Rumsmattor skiljer sig åt från rum till rum eftersom... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 476

Sida
 1. -75%
 2. -42%
 3. -42%
 4. -42%
 5. -42%
 6. -42%
 7. -42%
 8. -50%
 9. -50%
 10. -50%
 11. -45%
 12. -53%
 13. -45%
 14. -42%
 15. -36%
 16. -36%
 17. -33%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 476

Sida

Rumsmatta för varje rum

Rumsmatta är en matta för varje specifikt rum. Rumsmatta för vardagsrum är vardagsrumsmatta, för sovrum är det sovrumsmatta och för entrén är det entrematta. Varje rum har en specifik rumsmatta som är anpassad efter det rummet som rumsmattan är ämnad för. Klicka på det rummet du letar efter en rumsmatta till för att hitta en billig och bra matta. I varje kategori kan du hitta informativa texter som hjälper dig att hitta en rumsmatta som passar dig och ditt hem!

Kök, hall och uteplatser behöver en rumsmatta med tåligare material eftersom det är högtraffikerade områden med matspill, risk för små stenar och andra risker som kan skada mattan. Att handla en köksmatta, hallmatta eller utomhusmatta för respektive rum är en bra idé för att handla rätt rumsmatta till rätt rum. 

 

Billiga rumsmattor

Här hos oss på semattor.se hittar du ett brett utbud av billiga rumsmattor i bra kvalitet, eftersom vi vill att varje kund ska få mer inredning för pengarna. Med en billig rumsmatta finns det pengar över till annan inredning vilket gör det roligare att experimentera med sin inredning hemma. Ingen lyckas få till den perfekta inredningen på första försöket och därför hoppas vi att våra billiga priser uppmanar er att fortsätta hitta den inredningsstilen ni drömmer om. Välj och vraka mellan våra billiga rumsmattor för att komma närmare din vision av din heminredning!