Rosa Matta

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

7 artiklar

Inred ditt hem med en romantisk rosa matta som utstrålar kärlek, romans och värme. En bra placerad rosa matta gör underverk inom all inredning, vilket skapar en unik och personlig stil. Här... Läs mer

  1. -65%
  2. -65%
  3. Ny-22%
  4. Ny-23%
  5. -24%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

7 artiklar

Rosa matta utstrålar romans och kärlek

Rosa matta är en nostalgisk färg som ger en feminin känsla av romans, kärlek och trygghet. Den rosa färgen är inte för alla — endast de som älskar rosa vågar inreda sitt hem med en rosa matta. Rosa mattor är väldigt snyggt och utstrålar en omhändertagande samt bekvämlig aura som gör rummet helt varm av kärlek.

Att inreda vardagsrum och sovrum med en vardagsrumsmatta eller sovrumsmatta i rosa färg är stilrent och vackert. Inredning med rosa mattor tyder på att du inreder ditt hem utefter din egna personlighet, vilket gör din inredning så mycket bättre. 

Den varma och mysiga rosa färgen har även blivit extremt populärt som köksmatta eftersom den kärleksfulla färgen kan förknippas med kärlek från mammas goda mat. Det är en nostalgisk känsla som uppstår när köket inreds med en snygg rosa matta, speciellt en rund matta i rosa färg.

Rosa mattor i olika material och storlekar

Rosa mattor värmer hem och rum likt varma mattor. Den snygga färgen kombinerat med olika material och storlek på mattor väcker olika känslor i hemmet. Stor matta, liten matta, rund matta eller kvadratisk matta i rosa färg har en sak gemensamt — den vackra färgen som romantiserar ditt hem.

Stora mattor i rosa bidrar till en vacker och exklusiv stil som är svår att slå. Med ett mjukt material som ryamattor har — kan en rosa matta i rya ge otroligt fina resultat inom din inredning i hemmet. Vare sig du söker en rosa matta med stjärnor eller andra varianter så är mattor i färgen en underbar inredningsdetalj. Kombinationen är både originell och så personligt eftersom det är väldigt få som våga inreda sitt hem i färgen. Det kräver en modemedveten person som älskar färgen rosa för att få till en fin inredning med rosa mattor.

Rund rosa matta

Rosa runda mattor är både fina och gulliga i alla olika typer av hem och inredning. Runda rosa mattor kan placeras i varje rum hemma och är ett fantastiskt tillskott till en modern inredning med neutrala färger som vit och grå. Rosa inredning kombinerat med en vit matta är snyggt och vice versa med en rosa matta i vit inredning. Neutrala färger samspelar mycket bra med rosa vilket är anledningen till att du borde testa runda rosa mattor hemma.

En rund matta i rosa färg funkar utmärkt som barnmatta eller hallmatta eftersom den mjuka färgtonen kombinerat med den harmoniska formen ger en ombonad aura till rummet. Barn i alla åldrar känner av den fina auran från mattan vilket bidrar till en trygghetskänsla. Här hittar du billiga mattor och fina runda rosa mattor! Välj och vraka på semattor.se för att finna din rund rosa matta online!