Vardagsrumsmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 379

Sida

Här hittar du mattor till vardagsrummet i flera olika färger, former, mönster och material. En vardagsrumsmatta är basen inom din inredning i ditt vardagsrum och därför är det extra viktigt... Läs mer

 1. -5%
 2. -5%
 3. -5%
 4. -36%
 5. -50%
 6. -50%
 7. -36%
 8. -51%
 9. -33%
 10. -51%
 11. Ny
 12. Ny
 13. Ny
 14. -42%
 15. -36%
 16. -42%
 17. -36%
 18. -65%
 19. -42%
 20. -36%
 21. -59%
 22. -63%
 23. -63%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 379

Sida

Vardagsrumsmatta för hemmets samlingsplats

Vardagsrumsmatta placeras i vardagsrum och har en betydlig faktor för hemmets- samt vardagsrummets inredning och atmosfär. En vardagsrumsmatta placeras oftast i vardagsrummets centrum eller under soffan, som även kan innebära att vardagsrumsmattan placeras i ett hörn under en hörnsoffa.

Vardagsrumsmattor skapar olika atmosfärer beroende på material, storlek och design. Detta innebär att du bör välja en vardagsrumsmatta med omsorg eftersom vardagsrummet är hemmets samlingsplats för TV-tittande och kvalitetstid med familjen och vänner.

En bekväm och stilren vardagsrumsmatta höjer mysighetsfaktorn och därmed bidrar det till en bättre stämning och gladare humör.

Hos oss på semattor.se hittar du ett stort utbud på vardagsrumsmattor till bra pris och kvalitet som bidrar till en hemtrevlig heminredning!


Vardagsrumsmattor i olika storlekar, stil och design

Vardagsrumsmattor finns i flera olika storlekar, former, stilar och designer. En vardagsrumsmatta storlek beror på vardagsrummets storlek och vilken sorts inredningsstil som du är ute efter.

Vanligtvist är en stor vardagsrumsmatta som täcker soffan och soffbordet stilrent och populärt. Att placera en rund vardagsrumsmattan under en hörnsoffa är en modern inredningsstil som uppskattas inom många hushåll.

Hur du placerar din matta i vardagsrummet beror på rummets storlek och på din vision av hemmets inredningsstil i helhet.

Inred ditt vardagsrum med en matta som kompletterar din inredning på ett snyggt och mysigt sätt för att skapa en underbar atmosfär i samlingsplatsen.

Här hittar du olika typer av mattor som lyfter vardagsrummets inredning.

 

Hitta din perfekta matta till vardagsrum online

Hitta en vardagsrumsmatta som passar ditt hem och inredning inom vårt stora utbud av vardagsrumsmattor.

Hos oss på semattor.se finner du mattor till vardagsrum i olika former och design till bra kvalitet och billigt pris! Billig matta i vardagsrum ger dig möjligheten att testa nya inredningsstilar och därmed hitta den inredningen som passar dig bäst.

En billig vardagsrumsmatta tillåter dig experimentera i vardagsrummet samt hitta din personliga inredningsstil.