Orientaliska Mattor

Inred med en orientalisk matta som lyfter rummet med en unik stil. Orientaliska mattor bär på kultur, historia och en väldigt ombonad känsla som får alla att känna sig hemma. Här hos SE... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

22 artiklar

  1. -34%
per sida
Sätt fallande sortering

22 artiklar

Orientalisk matta

Orientalisk matta är uråldriga mattor med orientalisk stil som utstrålar elegans, kultur och stil. En orientalisk matta kan placeras i alla rum, men vanligtvis används den som vardagsrumsmatta, hallmatta, köksmatta eller utomhusmatta. Orientaliska mattor sticker ut från mängden men är samtidigt mångsidiga när det gäller inredning. Det finns så många sätt att inreda hemmet med en orientalisk matta och dess utseende kombineras väl inom de flesta inredningsstilar. Söker du en matta som sticker ut från mängden och som visar att du vet hur man inreder snyggt och vågat så borde du ta en titt på en orientalisk matta!

 

Orientaliska mattor i olika färger

Orientaliska mattor i olika färger, mönster och former hittar du här hos SE Mattor. Vi har ett brett urval av orientaliska mattor som har det där lilla extra vilket gör ett hus till ett hem. Det finns många fina färger på orientaliska mattor som exempelvis svart, vit, beige orientalisk matta som är unika på sina egna sätt. Vävteknik, färg, mönster och material är väsentliga aspekter som gör just din orientaliska matta unik. 

 

Långa mattor, stora mattor och runda orientaliska mattor är former som många uppskattar. Ett fint sätt att inreda dessa mattor på är att använda den som dörrmatta eller gångmatta vilket ger ett bra första intryck för gäster. Det första och sista de ser är en fin orientalisk matta.  

 

Våra populäraste färger på orientaliska mattor är röd matta, grön matta och blå matta. För att förenkla ditt val av orientalisk matta har vi samlat information om olika färgval som vi presenterar här nedan.

 

Orientalisk matta i blå färg

Blå orientalisk matta utstrålar en hemtrevlig och elegant känsla i rummet. Dess vackra mönster kombinerat med mattans fina blåa färg skapar en tidlös och färgglad matta som kan befinna sig i flera olika rum där hemma. Söker du en snygg orientalisk matta i blått så har du kommit helt rätt. Välj och vraka mellan våra orientaliska mattor i blå färg.

 

Orientalisk matta i grön färg

Grön orientalisk matta utstrålar lyx och pengar med dess vackra mönster och exklusiva gröna färg. Det är en matta som verkligen sticker ut med ett stilrent och lyxigt utseende vilket passar bra inom klassisk- och modern inredning. Söker du en inredningsdetalj med mycket personlighet bör du se på en orientalisk matta i grön färg.

 

Orientalisk matta i röd färg

Röd orientalisk matta utstrålar utstrålar värme, kärlek och passion som ger hemmet en varm samlingspunkt för nära och kära. En orientalisk matta i röd färg passar extra bra i vardagsrum och kök eftersom dess fina färg och mönster har en dragningskraft som samlar alla i hemmet till ett och samma ställe. Söker du en vacker och ombonad matta bör du se på en orientalisk matta i röd färg.

 

Billiga orientaliska mattor från SE Mattor

Billiga orientaliska mattor hittar du här hos semattor.se. Vi har samlat ett bra urval av billiga mattor i orientalisk stil för att alla ska hitta sin perfekta matta för hemmet. Välj och vraka mellan allt från blå orientalisk matta till röd orientalisk matta!