Handgjorda Mattor

Inred med charmiga handgjorda mattor som utstrålar en varm och ombonad känsla i hela hemmet. Varje handgjord matta är unik på sitt sätt, vilket innebär att din matta kommer bidra till en... Läs mer

per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 65

Sida
  1. -5%
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 65

Sida

Handgjorda mattor med unik design

Handgjorda mattor är handvävda mattor av olika typer av material som resulterar till att varje handgjord matta blir unik på sitt egna sätt. En handvävd matta placeras vanligtvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Elegant, mysig och personlig är tre ord som beskriver denna typ av matta väl. Hos oss hittar du mängder av vackra, handgjorda mattor i olika färger och former i fantastisk kvalité.

Här hittar du ett brett urval av handvävda mattor i flera olika material och utseenden. Du hittar trendiga mattor i tencel, viskos, banansilke och bambusilke med fina mönster. Vi har även klassiska, populära viskosmattor i flera olika färger och utföranden. Söker du en inredningsdetalj som utstrålar en unik och ombonad känsla så borde du läsa vidare om våra handgjorda mattor!

 

Handgjord matta ger charm till inredningen

Handgjord matta i hemmet utstrålar en charm som får alla att känna sig hemma. Hos oss på semattor.se hittar du exklusivt designade handgjorda mattor, som är tillverkad i det unika materialet silke. Skapa en hemtrevlig miljö med handvävda köksmattor, dörrmattor eller hallmattor som utstrålar elegans.

Att inreda med denna typ av matta innebär att hemmet känns mer jordnära, ombonat samt exklusiv. Se vår mattstorleksguide för att se hur du kan placera din matta. Navigera igenom vårt charmiga sortimentet av handgjorda mattor!

 

Billiga handgjorda mattor

Billiga mattor finns det gott om i vårt breda utbud av handgjorda mattor online. Våra handgjorda mattor håller hög kvalité och är helt unik i sitt slag eftersom mattan knutits helt förhand samt klippts, tvättats och skurits. Det är en process som gör varje handgjord matta unik och speciell.

Inga handgjorda mattor är den andre lik utan varje matta har en helt egen design som skiljer sig något i utseendet mot de andra av samma design. Välkommen till SE Mattor, vi hjälper dig att hitta just dina handgjorda mattor!