Super Deal
-33%

Rabbit Eco Antracit Tvättbar Gångmatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
465749-574-00-00-1
329,00 kr Regular Price 490,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp
Rabbit Eco Grå Tvättbar Gångmatta är en synlig fest för ögonen med sin otroligt vackra färgnyans, fångar blicken på ett sätt som är svårt att motstå. Utöver sitt estetiska tilltalande är denna matta även ett överkomligt val, med tanke på den höga kvalitet den stoltserar med. Tillverkad av det exklusiva Polyester-materialet, lovar den inte bara pålitlig hållbarhet utan ger också mattan en förföriskt mjuk och behaglig textur. Varje steg på denna matta blir en upplevelse av komfort och stil, vilket gör den till den perfekta förstärkningen för ditt hem. Denna matta är en riktig komfortmatta, tillverkad av konstpäls i en elegant grå färg. Tillverkad av det mjukaste polyester-materialet på marknaden skapar den en varm och behaglig plats för dina fötter att vila. Enfärgad och mångsidig i inredningen, smälter den sömlöst in i rummet på ett bekvämt och inbjudande sätt. Barnen kan leka och springa på denna mjuka och fluffiga ryamatta, vilket inte bara är praktiskt utan även ger en känsla av lyx till ditt hem.
Specifikationer
Färg Antracit
Typ Gångmatta
Material Polyester
Tjocklek ≈ 30 mm
Baksida Gummibaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Rekommendationer Det kan framstå rest fibrer från tillverkningen vilket gör att mattan släpper från sig lösa fibrer. Dammsug mattan regelbundet under de första 30 dagarna för att se till att alla lösa fibrer försvinner från mattluggen.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Rabbit Eco Antracit Tvättbar Gångmatta