Super Deal
-51%

Dastan Mörkbeige Ullmatta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
S-1050-75-B-00-1
1 190,00 kr Regular Price 2 449,00 kr
Lagervara
ÖVRIGA FÄRGER OCH FORMER
Visa mer visa mindre

15% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA15 "gäller även super deals"

20% EXTRA REA  på kategorin utomhusmattor. Kod: UTE20

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp
Upptäck skönheten i vår fantastiska Dastan Beige Ullmatta – en synlig fest för ögonen som fångar blicken med sin otroligt vackra Beige färgton. Detta exklusiva högkvalitativa tillskott är inte bara estetiskt tilltalande utan också ett prisvärt val för alla som uppskattar stilfulla inredningsdetaljer. Tillverkad av det exklusiva 80% Ull & 20% Bomull-materialet, garanterar den inte bara pålitlig hållbarhet utan också en behaglig textur. Varje steg på detta tillskott blir en upplevelse av komfort och stil, vilket gör det till den perfekta förstärkningen för ditt hem. Denna Dastan Beige Ullmatta kombinerar inte bara estetik och kvalitet utan skapar även en varm och inbjudande atmosfär. Med sin tilltalande design och tillverkning av högsta standard blir detta tillskott en oumbärlig del av ditt hem, och varje steg blir en njutning när du förenar komfort och stil på ett harmoniskt sätt med detta fantastiska tillskott. Utforska skönheten och överlägsenheten hos vår Dastan Beige Ullmatta för att skapa en trivsam atmosfär i ditt hem.
Specifikationer
Färg Mörkbeige
Typ Ullmatta
Material 80% Ull & 20% Bomull
Tjocklek ≈ 10 mm
Baksida Ull & Bomull Baksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
Care & Fair Denna matta stödjer CARE & FAIR riktlinjer för att motverka användning av barnarbete vid tillverkning av handvävda mattor. För oss väldigt viktig att samarbeta med företag som stödjer CARE & FAIR riktlinjer.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Rekommendationer Det kan framstå rest fibrer från tillverkningen vilket gör att mattan släpper från sig lösa fibrer. Dammsug mattan regelbundet under de första 30 dagarna för att se till att alla lösa fibrer försvinner från mattluggen.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Dastan Mörkbeige Ullmatta