Snyggt, unikt och med hög kvalité

Bläddra igenom alla våra mattor och njut av en resa genom lyx och kvalité

Dörrmattor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

18 artiklar

En dörrmatta välkomnar både dig och besökande gäster till ditt hem. En snygg dörrmatta ger ett gott första intryck samtidigt som mattan förhindrar att smuts och grus följer med... Läs mer

 1. -27%
 2. -27%
 3. -26%
 4. -26%
 5. -41%
 6. -30%
 7. -24%
 8. -24%
 9. -28%
 10. -45%
 11. -42%
 12. -38%
 13. -65%
 14. -24%
 15. -24%
 16. -45%
 17. -27%
 18. -24%
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

18 artiklar

Dörrmattan – en självklar inredningsdetalj vid entrén

En dörrmatta är praktisk, men borde vara lika självklar som inredning i hallen eller framför entrén. Med en dörrmatta sätter du din egen prägel på hemmet och välkomnar både dig själv och gäster in. 

På SE Mattor har vi dörrmattor i olika former, färger och material. Du hittar både enfärgade mattor i stilren design och mattor med text eller tryck. Inspireras av vårt utbud och välj en matta i en design som passar hos just dig!

 

Dörrmattan är praktisk både inom- och utomhus

Dörrmattor tillverkas i tåliga och slitstarka material. En dörrmatta vid din entré hjälper till att hindra smuts, grus och fukt från att följa med in i resten av hemmet. De tillverkas för att vara enkla att hålla rena och finns i flera olika utföranden som gummi, kokos eller med kort lugg.

De flesta dörrmattor kan placeras både utomhus och inomhus. Utomhus är dörrmattan perfekt att torka av smutsiga skor på samtidigt som den tillåter hemmets inredning att fortsätta en bit utanför huset. Inomhus blir mattan en viktig inredningsdetalj i hallen och stoppar smuts som annars lätt kommer in i hemmet och sprider sig vidare till andra rum.

 

Vilken form på mattan passar din entré? 

Genom att välja en speciell form på mattan kan du förändra intrycket av hallen eller entrén om du placerar mattan utanför hemmet. En halvrund matta kan ge ett mjukare intryck och tar mindre plats i en trång hall eller på en utomhustrappa. En fyrkantig matta ger mer yta att torka av smutsiga skor på och fyller ut golvet på ett snyggt och praktiskt sätt.

 

Det är smidigt att köpa mattor hos oss

Beställ din dörrmatta från oss på SE Mattor. Du får alltid 30 dagars öppet köp på din beställning, fri frakt och bra priser. 

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får av våra kunder här. Om du undrar något annat eller vill ha hjälp med din beställning så är du alltid välkommen att kontakta oss!