Super Deal
-38%

Twisty Lea Beige Modern Matta

Endast %1 kvar
Artikelnummer
150320-314-00
1 490,00 kr Regular Price 2 399,00 kr
Lagervara

20% EXTRA REA på ALLT. Kod: SALE20 "gäller ej på super deals"

40% EXTRA REA  på kategorin outlet. Kod: OUTLET

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAKT & FRI RETUR!
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Köp nu, betala sen
Köp nu betala sen — enkel & säker betalning med Klarna
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Alltid 14 dagars öppet köp

Skapa en atmosfär av balans och ro i ditt hem med vår beige matta. Dess kvadratiska zen-liknande mönster är en perfekt kombination av harmoni och modern stil, som ger ditt rum en unik och lugnande känsla.

Vår matta är tillverkad med kvalitet och omtanke för både din komfort och miljön. Den är OEKO-TEX certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och säker för hela familjen att använda. Du kan vara trygg med att välja en hållbar och ansvarsfull produkt.

Rengöringen av mattan är enkel och bekymmersfri. Den kan enkelt dammsugas eller fläckbehandlas med milda rengöringsprodukter för att behålla sin fräscha och rena look.

Placera denna beige matta med sina kvadratiska zen-liknande mönster i vardagsrummet, sovrummet eller varför inte i ditt personliga yogahörn? Den kommer att vara en elegant och harmonisk inredningsdetalj som lyfter fram rummets atmosfär på ett sofistikerat sätt.

Specifikationer
Färg Beige
Typ Modern Matta
Material Polyester & Polypropylen
Tjocklek ≈ 11 mm
Baksida Jutebaksida
Tvättråd De flesta fläckarna kan avlägsnas med en ren frottéhandduk, lite ljummet vatten och rengöringsmedel. Vid svåra fläckar rekommenderas att söka hjälp hos ett auktoriserat kemtvätt.
OEKO-TEX® Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad. OEKO-TEX® är ett oberoende certifieringssystem som testar produkter i textil för att se om de är fria från farliga kemikalier. En certifierad produkt innebär att den är 100% fri från farliga kemikalier.
Golvvärme Denna produkt är lämplig för golvvärme.
Skötselråd Rotera mattan regelbundet för att minska slitaget på en och samma plats. Om mattan blir hård på ett område rekommenderas det att använda en kam och borsta upp det området som är hårt för att försöka få tillbaka mattans fluffighet.
Ömtålighet Har ett tåligt material som är resistenta mot det mesta.
Lyster Mattan har ett lyster som gör att mattan glänser från en vinkel medan den är mörkare från den andra vinkeln.
Twisty Lea Beige Modern Matta